Sirop De Lavandă
Siropul de lavandă este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 197 calorii. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de flori de lavandă, zahăr, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează cel mai bine ca o farfurie și se face în aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 6%, acest fel de mâncare este improvizabil. Încercați Mojitos de afine cu sirop de lavandă, Nectarine și piersici cu sirop de lavandă, și Tort De Lire Cu Afine Și Sirop De Lavandă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți toate ingredientele la foc mic într-o cratiță, amestecând până se dizolvă zahărul.
Scoateți din căldură și răciți. Acoperiți și păstrați la frigider.
Sparkler de lavandă: amestecați 1 până la 2 linguri de sirop de lavandă într-un pahar de vin spumant.
Ceai cu gheață de lavandă: amestecați 2 linguri de sirop de lavandă într-un pahar de 12 uncii de ceai cu gheață.
Limonadă de lavandă: amestecați 2 linguri de sirop de lavandă într-un pahar de limonadă de 12 uncii.