Sirop De Caramel

Sirop De Caramel
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Siropul de Caramel ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 220 calorii. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Un amestec de unt, suc de lămâie, frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Sirop de zară condimentat {aka: sirop de caramel condimentat}, Sirop De Ouă De Caramel, și Clătite cu banane cu sirop de Caramel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță grea la foc mediu; adăugați zahăr și suc de lămâie și gătiți, amestecând continuu, 5 până la 6 minute sau până când amestecul capătă o culoare caramel. Adăugați treptat frișcă și gătiți, amestecând continuu, 1 până la 2 minute sau până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Culoare CaramelCuloare Caramel
Suc De LămâieSuc De Lămâie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Serviți imediat sau depozitați într-un recipient etanș la frigider până la 1 săptămână.
3
Pentru a reîncălzi: cuptorul cu microunde într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde la 10 până la 15 secunde sau doar până se încălzește; se amestecă până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista