Sirop De Caramel
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Siropul de Caramel ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 220 calorii. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Un amestec de unt, suc de lămâie, frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Sirop de zară condimentat {aka: sirop de caramel condimentat}, Sirop De Ouă De Caramel, și Clătite cu banane cu sirop de Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță grea la foc mediu; adăugați zahăr și suc de lămâie și gătiți, amestecând continuu, 5 până la 6 minute sau până când amestecul capătă o culoare caramel. Adăugați treptat frișcă și gătiți, amestecând continuu, 1 până la 2 minute sau până se omogenizează.
Serviți imediat sau depozitați într-un recipient etanș la frigider până la 1 săptămână.
Pentru a reîncălzi: cuptorul cu microunde într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde la 10 până la 15 secunde sau doar până se încălzește; se amestecă până se omogenizează.