Sirop crunchies
Sirop crunchies ia aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 20. O porție conține 221 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți ovăz de terci, bicarbonat de sodă, fulgi de porumb și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 24 ar spune că a lovit locul. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre foarte accesibil. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 30%. Rețete similare includ Crunchies, Crunchies De Cereale, și Crunchies De Crăciun.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz 4 și tapetați câteva tăvi de copt cu pergament de copt. Topiți untul, laptele condensat și siropul într-o cratiță mare.
Zdrobiți foarte gros fulgii de porumb într-un castron cu mâinile, apoi amestecați ovăzul, făina, pudra de cremă și bicarb și amestecați foarte bine.
Odată ce totul din tigaie s-a topit, scoateți-l de pe foc și amestecați ingredientele uscate. Aproximativ lingura îngrămădit linguri de amestec pe foile de copt. Zdrobiți peste încă câteva fulgi de porumb, apoi dovleceii pentru a aplatiza puțin cu mâinile.
Coaceți timp de 12-15 minute până devin aurii. Se răcește pe un suport de sârmă.