Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de Crăciun Simmer-&-stir. Această rețetă servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 237 calorii. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită ienibahar măcinat, migdale măcinate, coajă de lămâie și coniac plus 4tbsp mai mult. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. 828 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: tort de fructe de Crăciun fără ouă, cum se face tort de fructe de Crăciun, Chiftele Sub Fierbe, și Gumbo Pentru Doi: O Fierbere Rapidă.
Instrucțiuni
1
Puneți untul, zahărul, fructele, zestele, sucul și rachiul de 100 ml/3FL oz într-o tigaie mare. Aduceți încet la fierbere, amestecând până când untul s-a topit. Reduceți căldura și bula timp de 10 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați să se răcească 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Între timp, preîncălziți cuptorul la 150C/gaz 2/ ventilator 130C și tapetați o formă rotundă de tort de 20cm. Prăjiți nucile într - o tigaie uscată, aruncându-le până se rumenesc uniform sau la cuptor timp de 8-10 minute-fiți cu ochii pe ele, deoarece se ard ușor. Când sunt reci, tocați aproximativ. Amestecați ouăle, nucile și migdalele măcinate în amestecul de fructe și amestecați bine. Cerneti faina, praful de copt si condimentele in tigaie. Se amestecă ușor, până nu mai rămân urme de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
1 1/3 Cană Melasă
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
1 Lingură De Grăsime Naturală
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Puneți amestecul în tablă și neteziți - l uniform-veți găsi că acest lucru este cel mai ușor cu spatele unei linguri de metal care a fost scufundată în apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Coaceți timp de 45 de minute, apoi reduceți focul la 140C/gaz 1/ ventilator 120C și gătiți încă 1-1 ore (aproximativ 1 oră dacă aveți un cuptor cu gaz) până când tortul are un aspect auriu închis și ferm la atingere. Acoperiți partea superioară a tortului cu folie dacă începe să se întunece prea mult. Pentru a verifica dacă tortul este gata, introduceți o frigăruie fină în centru - dacă iese curat, tortul este gătit.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Creveți Sotați
6
Faceți găuri peste tot tortul cald cu o frigăruie fină și lingurați coniacul suplimentar de 4tbsp peste găuri până când s-a înmuiat totul. Lăsați tortul să se răcească în formă. Când este rece, scoateți-l din tablă, îndepărtați hârtia de căptușeală, apoi înfășurați mai întâi în pergament de copt și apoi în folie. Tortul se va păstra într-un dulap până la trei luni sau îl puteți îngheța timp de șase luni.
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru tortul de Crăciun. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.