Silken Creme Brulee (Cu 12 Variante)

Silken Creme Brulee (Cu 12 Variante)
Silken Creme Brulee (cu 12 variante) ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 555 calorii, 5g de proteine, și 40g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 5. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de extract de vanillan, frișcă, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Food.com are 4 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {Creme Brulee Kit Giveaway}, Creme Caramel, Creme Brulee, Pots de Creme, și Crema de Castane Castane Crema de zahar ars.

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegeri excelente pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux
Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux
Aroma complexă este punctată de atingeri de lungă durată de fructe de pădure roșii complet coapte. Beat ca un vin tânăr, Chinculteau Pindefleurs permite înflorirea fructelor sale proaspete. Păstrat într-o pivniță, derulează un gust lung și mătăsos în gură, semnul Grands Crus Din Saint-Emilion.Amestec: 90% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții5
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista