Sigur.Marmeladă de portocale JELL
Sigur.Marmelada de portocale JELL ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 1 și costă $13.3 pe portie. O porție conține 4591 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, unt, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați 30 de minute pentru Casă sigur.Jell Orange congelator marmeladă, Sigur.Marmeladă de lămâie cu miere JELL, și Marmeladă de portocale-Cupcakes Ricotta cu glazură de unt de marmeladă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți conserva cu apă clocotită, pe jumătate plină cu apă, la foc mic. Spălați borcanele și benzile cu șurub în apă fierbinte cu săpun; clătiți cu apă caldă.
Se toarnă apă clocotită peste capacele plate în cratiță de pe foc.
Lăsați să stea în apă fierbinte până când este gata de utilizare.
Scurgeți bine borcanele înainte de umplere.
Îndepărtați partea colorată de coajă din portocale și lămâi folosind un cojitor de legume.
Tăiați în bucăți subțiri.
Se amestecă cojile, apa și bicarbonatul de sodiu într-o cratiță mare. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut; acoperiți și fierbeți 20 min., amestecând ocazional.
Adăugați fructele și sucul. Acoperiți și fierbeți încă 10 min. Măsurați exact 4 căni de fructe preparate în 6 sau 8 qt. saucepot.
Se amestecă pectina în fructele preparate în saucepot.
Adăugați unt pentru a reduce spumarea. Aduceți amestecul la fierbere completă (un fierbere care nu încetează să clocotească atunci când este agitat) la foc mare, amestecând constant. Se amestecă zahărul. Reveniți la fierberea completă și fierbeți exact 1 min., amestecând constant.
Se ia de pe foc. Îndepărtați orice spumă cu lingură de metal.
Se toarnă imediat în borcane pregătite, umplând până la 1/4 inch de vârfuri. Ștergeți jantele și firele borcanului. Acoperiți cu capace din două piese. Înșurubați bine benzile.
Așezați borcanele pe raftul ridicat în conserve. Rack inferior în canner. (Apa trebuie să acopere borcanele cu 1 până la 2 inci; adăugați apă clocotită, dacă este necesar.) Acoperiți; aduceți apa la fierbere ușoară. Procesați 10 min.
Scoateți borcanele și puneți-le în poziție verticală pe prosop pentru a se răci complet. După ce borcanele se răcesc, verificați sigiliile apăsând mijlocul capacelor cu degetul. (Dacă capacele izvorăsc înapoi, capacele nu sunt sigilate și este necesară refrigerarea.)