Sicilian Stick to your Ribs Meal: Brasciole de carne (Roll up-uri), paste, Broccolini și Ricotta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați să vă lipiți Sicilianul de coaste: Brasciole de carne (Roll Up), Paste, Broccolini și Ricottan. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 69G de proteine, 86G de grăsime, și un total de 1368 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 7,59 USD pe porție. 6 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați brânză, unt, Deli provolone și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular spectaculos de 92%. Rețete similare includ Rulou De Carne Siciliană - Fleică Ușoară, Paste în stil Sicilian cu vinete, roșii și Ricotta Salata (Pastan Alla Norma), și Salată de paste cu Ricotta Salatan și Broccolini.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Pune apă la fiert pentru pastele tale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Amestecați carnea și următoarele 10 ingrediente ca și cum ați face fleică. Aplatizați carnea pe o foaie de biscuiți căptușită cu hârtie cerată într-un strat subțire: grosime de 1/2 inci, lungime de 12 inci cu lățime de 6 până la 8 inci. Acoperiți carnea cu rucola sau spanac, prosciutto și brânză apoi rotiți carnea, folosind hârtia cerată pentru a ajuta la înfășurarea într-un buștean mare, lucrând pe partea de 6 până la 8 inci, rezultând un buștean lung de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
Piept De Pui La Rotisor
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Stropiți bușteanul cu ulei de măsline extravirgin pentru a acoperi ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
5
Friptură de carnerotiți 20 de minute.
6
Tăiați în felii de 1 inch, 3 bucăți pe porție și serviți. Faceți paste în timp ce carnea este la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Apă sărată și gătiți pastele, aproximativ 7 până la 8 minute până la al dente, cu o mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Scurgeți și întoarceți pastele în oala fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
În timp ce pastele gătesc, așezați broccolini în 1 inch de apă într-un vas de sos și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Broccolini
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Adăugați sare în apă și adăugați broccolini tăiați. Acoperiți și gătiți 5 minute, scurgeți și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Broccolini
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
11
La pastele fierbinți, fierte, adăugați o picătură de ulei de măsline extravirgin, unt, ricotta, coajă de lămâie, cimbru, broccolini și condimentați cu sare și piper. Aruncați pastele pentru a le acoperi în brânză și unt. Condimentează-l cu sare, după gustul tău. Porționați pastele pe farfurii alături de felii de rulou de carne și paste de top cu roșii și piper proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Broccolini
Nonpareils Argintii
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
2 Cesti Catei De Usturoi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale