Shrikhand
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Shrikhand ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 236 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,52 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați nucă de cocos, apă, mango și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 61%. Încercați mango shrikhand sau amrakhand, cum se face mango Shrikhand, Shrikhand, și Shrikhand și Pooris pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică, prăjiți șofranul la foc mic, amestecând, până când este fragil, aproximativ 2 minute. Re mutați și pulverizați într-un mortar cu un pistil sau pe o placă de tăiere cu partea unei lame mari de cuțit.
Puneți iaurtul într-un castron mare.
Puneți șofranul înapoi în tigaie și adăugați cardamomul și apa. Aduceți doar la foc mic, amestecând.
Bateți amestecul de șofran în iaurt.
Puneți amestecul de iaurt într-o strecurătoare tapetată cu pânză de brânză, un filtru de cafea sau un prosop de hârtie și puneți-l peste un castron.
Lăsați să se scurgă la frigider timp de 1 oră.
Transferați iaurtul într-un castron.
Adăugați 1/3 cană de zahăr sau mai mult după gust. Cu un mixer electric, bateți iaurtul până se îngroașă ușor, 2 până la 3 minute.
Se toarnă în boluri și se dă la frigider până se răcește bine sau se pune la congelator până când este foarte rece, dar nu este înghețat, aproximativ 30 de minute.
Între timp, într-o tigaie mică, prăjiți nuca de cocos la foc mic, amestecând, până devine aurie, aproximativ 2 minute.
Serviți shrikhand acoperit cu mango și nucă de cocos.