Shortcut Plăcintă Cu Piersici
Shortcut Peach Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,26 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 255 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime per portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți amidon de porumb, zahăr, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Comandă Rapidă Peach Tarte Tatin, În cinstea Zilei Naționale Pi: Shortcut Peach Tarte Tatin, și Placinta De Piersici De Modă Veche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: o tigaie antiaderentă de 8 sau 9 inci pentru cuptor
Poziționați rafturile cuptorului în centrul și treimea superioară a cuptorului, puneți o foaie de copt sau o bucată de folie pe raftul din mijloc și preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Într-un castron mic, zdrobiți aluatul de prăjituri în bucăți mari; la frigider.
Se strecoară piersicile și se aruncă ușor în strecurătoare pentru a îndepărta tot excesul de lichid.
Transferați piersicile într-un bol mediu, adăugați amidonul de porumb și amestecați până când amidonul de porumb se dizolvă complet.
Adăugați sucul de lămâie și scorțișoara și aruncați pentru a acoperi. Se amestecă gemul.
Movilați piersicile într-o tigaie antiaderentă de 8 sau 9 inci pentru cuptor și aduceți la foc mic la foc mediu-mare. (Tigaia va fi destul de plină, dar piersicile se vor găti.) Se fierbe, parțial acoperit, timp de aproximativ 10 minute, amestecând ușor și întorcând piersicile din partea de jos ocazional.
Întindeți aluatul de prăjituri deasupra piersicilor, lăsând spațiu între bucăți.
Presărați aluatul cu zahărul și coaceți pe raftul superior al cuptorului până când crusta de prăjituri se rumeneste, aproximativ 15 minute. Se răcește timp de 15 minute înainte de servire.