Shortcakes roșu, alb și afine
Nevoie de o desert fără gluten? Shortcakes roșu, alb și afine ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 535 calorii, 5g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, unt, căpșuni și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 40%. Încercați Shortcakes roșu, alb și afine, Shortcakes Cu Lămâie-Afine, și Shortcakes Cu Afine Cu 3 Ingrediente pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți smântâna grea și zahărul pudră până se înțepenesc. Se amestecă în conserve de afine; la frigider.
Întindeți ușor untul pe ambele părți ale feliilor de tort.
Încălziți tigaia pentru grătar sau tigaia antiaderentă la foc mediu. Felii de tort la grătar în loturi până se rumenesc ușor pe ambele părți, aproximativ 5 minute; rece.
Amestecați căpșunile feliate și conservele de căpșuni.
Tăiați felii de tort de lire în jumătate pe diagonală.
Așezați 4 bucăți de tort în centrul unei farfurii de desert într-un mod suprapus. Puneți o pătrime din amestecul de căpșuni în centru. Dollop cu frisca de afine.
Garnisiți cu un steag decorativ, dacă doriți.