Shortcakes parfumate cu portocale cu Mango și fructe de pădure

Shortcakes cu parfum portocaliu cu Mango și fructe de pădure ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Această rețetă servește 4 și costă 1,38 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 208 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți amestec de biscuiți și coacere, extract de vanillan, extract de vanillan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Shortcakes cu fructe de padure proaspete, Shortcakes parfumate cu vanilie de rubarbă și căpșuni cu cremă de ghimbir Fraiche, și Shortcakes pi din făină de porumb cu fructe de pădure și cremă de Lime.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Pentru a pregăti prăjiturile scurte, tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament și dați deoparte.
Se cântărește sau se amestecă ușor lingura de copt într-o ceașcă de măsurare uscată; nivel cu un cuțit.
Combinați amestecul de copt, 2 linguri de zahăr și scorțișoară într-un bol mediu, amestecând cu un bici. Faceți o fântână în centrul amestecului.
Așezați albușurile de ou într-un castron mic; amestecați cu un bici.
Adăugați zară, 1 linguriță coajă de portocală și 1/2 linguriță vanilie, amestecând cu un bici.
Adăugați la amestecul de amestec de coacere, amestecând doar până când este umed. Lingura aluat în 4 movile 2 inci afară pe foaie de copt pregătit.
Coaceți la 375 timp de 13 minute sau până la auriu.
Pentru a pregăti toppingul, în timp ce prăjiturile scurte se coace, combinați 1/2 linguriță de coajă de portocală și următoarele 3 ingrediente într-un bol mediu.
Adăugați mango și fructe de pădure, amestecând ușor pentru a acoperi.
Tăiați prăjiturile scurte pe jumătate orizontal folosind un cuțit zimțat.
Așezați 1 fund de tort scurt în fiecare dintre cele 4 boluri superficiale. Lingurați aproximativ 1/2 cană amestec de mango și 1/4 cană iaurt, dacă doriți, peste fiecare fund shortcake. Top cu topuri shortcake.