O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 118 calorii. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Mergeți la magazin și ridicați coaja de tei, zahărul, toppingul biciuit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Shortcakes De Vară Cu Lime-Mango, Căpșuni Mango Pound Tort Shortcakes, și Shortcakes Cu Semințe De Mac De Tei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 191°. pulverizați foaia de prăjituri cu spray de gătit. Într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick, zahărul, 1 linguriță coaja de tei, laptele și uleiul până se formează aluatul moale. Aruncați aluatul cu 2 linguri pe foaia de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Amestec De Coacere
Coaja De Tei
Cookie-uri
Aluat
Zahăr
Lapte
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Bol
Cuptor
2
Coaceți 9 până la 12 minute sau până se rumenesc. Se răcește 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Între timp, într-un castron mic, amestecați budinca, sucul de lămâie și 1/2 linguriță coaja de tei până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Coaja De Tei
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Împărțiți prăjiturile calde. Umpleți și acoperiți cu amestec de mango și budincă. Se acoperă cu topping biciuit.