Shortcakes de cireșe-ciocolată cu frișcă Kirsch

Shortcakes de cireșe-ciocolată cu frișcă Kirsch
Cherry-ciocolata Shortcakes cu Kirsch frisca ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 559 calorii, 7g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare, praf de copt, gem de cireșe și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 35%. Rețete similare includ Shortcakes de cireșe-ciocolată cu frișcă Kirsch, Shortcakes de căpșuni cu mentă și frișcă, și Tort cu cană de ciocolată cu frișcă de cireșe.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de bucăți de hârtie F. tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Combinați făina, zahărul, praful de copt și sarea într-un castron mare; bateți pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați unt și frecați cu vârful degetelor până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
4
Se amestecă în ciocolată. Bateți laptele și oul într-un castron mic pentru a amesteca. Adăugați treptat amestecul de lapte la ingredientele uscate, aruncând până când aluatul se reunește în aglomerări umede. Adunați aluatul împreună. Întoarceți-vă pe suprafața ușor făinată și frământați ușor 5 ture pentru a combina. Formați ușor în buștean lung de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
AluatAluat
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Tăiați Jurnalul transversal în 8 runde; formați fiecare în 2 rotunde de 1/2x3/4 inci. Aranjați rundele pe foaia de copt pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Coaceți biscuiții până când fundul este auriu și testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 15 minute. Se răcește pe raft 15 minute. (Se poate face cu 6 ore înainte. Se răcește complet. Înfășurați în folie și reîncălziți în cuptorul 350 F cu 10 minute înainte de a continua.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
1
Combinați cireșele, zahărul și kirsch-ul într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
KirschKirsch
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea până se dizolvă zahărul și se formează sucuri, aruncând ocazional, aproximativ 3 ore. Se strecoară sucurile de cireșe într-o cratiță medie grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se amestecă în gem. Gatiti la foc mediu pana cand gemul se topeste si sucurile formeaza sirop gros, amestecand des, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
GemGem
4
Se amestecă siropul în cireșe. (Se poate face cu 2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
SiropSirop
5
Lăsați să stea la temperatura camerei.)
1
Bateți smântâna, zahărul și kirsch-ul într-un castron mare până se formează vârfuri. Acoperiți și refrigerați până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KirschKirsch
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Tăiați biscuiții calzi orizontal în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
3
Așezați jumătățile inferioare în boluri puțin adânci. Lingură amestec de cireșe și smântână peste. Acoperiți cu blaturi de biscuiți și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
CireșeCireșe
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista