Cherry-ciocolata Shortcakes cu Kirsch frisca ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 559 calorii, 7g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare, praf de copt, gem de cireșe și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 35%. Rețete similare includ Shortcakes de cireșe-ciocolată cu frișcă Kirsch, Shortcakes de căpșuni cu mentă și frișcă, și Tort cu cană de ciocolată cu frișcă de cireșe.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de bucăți de hârtie F. tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
Cuptor
2
Combinați făina, zahărul, praful de copt și sarea într-un castron mare; bateți pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Adăugați unt și frecați cu vârful degetelor până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Condimente Uscate Freca
4
Se amestecă în ciocolată. Bateți laptele și oul într-un castron mic pentru a amesteca. Adăugați treptat amestecul de lapte la ingredientele uscate, aruncând până când aluatul se reunește în aglomerări umede. Adunați aluatul împreună. Întoarceți-vă pe suprafața ușor făinată și frământați ușor 5 ture pentru a combina. Formați ușor în buștean lung de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Aluat
Lapte
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Tăiați Jurnalul transversal în 8 runde; formați fiecare în 2 rotunde de 1/2x3/4 inci. Aranjați rundele pe foaia de copt pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
6
Coaceți biscuiții până când fundul este auriu și testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 15 minute. Se răcește pe raft 15 minute. (Se poate face cu 6 ore înainte. Se răcește complet. Înfășurați în folie și reîncălziți în cuptorul 350 F cu 10 minute înainte de a continua.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
1
Combinați cireșele, zahărul și kirsch-ul într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe
Kirsch
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Lăsați să stea până se dizolvă zahărul și se formează sucuri, aruncând ocazional, aproximativ 3 ore. Se strecoară sucurile de cireșe într-o cratiță medie grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Se amestecă în gem. Gatiti la foc mediu pana cand gemul se topeste si sucurile formeaza sirop gros, amestecand des, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop
Gem
4
Se amestecă siropul în cireșe. (Se poate face cu 2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe
Sirop
5
Lăsați să stea la temperatura camerei.)
1
Bateți smântâna, zahărul și kirsch-ul într-un castron mare până se formează vârfuri. Acoperiți și refrigerați până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kirsch
Cremă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Tăiați biscuiții calzi orizontal în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți
3
Așezați jumătățile inferioare în boluri puțin adânci. Lingură amestec de cireșe și smântână peste. Acoperiți cu blaturi de biscuiți și serviți.