Shortcakes de ciocolată cu banane și Caramel

Shortcakes de ciocolată cu banane și Caramel
Shortcakes de ciocolată cu banane și Caramel ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 289 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de praf de copt, unt, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Tartele de ciocolată-Caramel cu banane prăjite și Caramel de ghimbir-citrice, Shortcakes Cu Ciocolată-Caramel-Căpșuni, și Banane Foster Biscuit Shortcakes.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti prăjiturile scurte, lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
3
Combinați făina, zahărul, cacao neîndulcită, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea într-un castron mare, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao NeîndulcităPudră De Cacao Neîndulcită
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Tăiați 1/4 cană de unt cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați zară; se amestecă până se umezește. Frământați ușor în castron de 5 până la 6 ori. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; bateți aluatul într-un cerc de 8 inci pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
6
Tăiați aluatul în 8 pene, tăind, dar nu prin aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
7
Coaceți la 375 timp de 18 minute sau până când este ferm la atingere.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Scoateți din tigaie; se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
9
Așezați shortcake pe o tăietură sau pe o suprafață de lucru; tăiați de-a lungul liniilor de scor cu un cuțit zimțat pentru a forma 8 pene.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
Placă De TăierePlacă De Tăiere
10
Pentru a pregăti umplutura, combinați 1/4 cană de zahăr și 2 linguri de apă într-o cratiță mică la foc mediu-mare; se amestecă ușor până se dizolvă zahărul. Gatiti, fara a amesteca, pana devine auriu pal (aproximativ 4 minute), rotind usor tigaia daca este necesar pentru a gati zaharul uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
11
Se ia de pe foc; se adaugă smântână și 1 linguriță de unt, amestecând cu un tel până se omogenizează. Se răcește 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
12
Așezați toppingul bătut și 1/8 linguriță de cacao într-un castron mediu; pliați doar până se combină. Împărțiți prăjiturile scurte pe jumătate orizontal folosind un cuțit zimțat. Aranjați aproximativ 1/4 cană de banane peste jumătatea inferioară a fiecărui tort scurt; completați fiecare porție cu aproximativ 1 linguriță sos de caramel, aproximativ 2 linguri amestec de topping bătut și partea superioară a tortului scurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
Sos De CaramelSos De Caramel
BananeBanane
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
BolBol
13
Stropiți 1/2 linguriță de sos de caramel deasupra fiecărui tort scurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
1
Când amestecați aluatul pentru prăjituri scurte, folosiți o mână ușoară și lucrați rapid pentru cele mai fragede prăjituri. Dacă rețeta necesită frământarea aluatului, frământați ușor doar de câteva ori, astfel încât aluatul să nu devină suprasolicitat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
2
Folosiți un cuțit zimțat pentru a împărți prăjiturile. Va tăia prăjiturile fără a le sfărâma.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
3
Puteți coace prăjiturile cu o zi înainte. Se răcește complet și se păstrează la temperatura camerei într-o pungă mare de plastic cu fermoar. Pentru a reîncălzi, înfășurați în folie și încălziți la 350 timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Pentru a îngheța prăjiturile scurte, răciți-le complet, puneți-le într-o pungă de plastic cu fermoar și înghețați până la două luni. Dezghețați la temperatura camerei, apoi reîncălziți conform instrucțiunilor de mai sus.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Brundlmayer Steinmassl Riesling cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Un început răcoros cu mirosuri de pădure de pini, ienupăr și piersică roșie sărind din pahar. Consistent și robust; foarte plin de viață, cu un corp mediu bun, crocant și extract amplu; cizelat cu aciditate vibrantă care se va integra în curând complet. Frumoasă prindere.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista