Shortcakes cu piper negru al bucătarului tal Ronnen cu sos de busuioc de mure
Dacă $1.19 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Shortcakes piper negru Chef Tal Ronnen cu sos de busuioc mure ar putea fi un excelent fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 8 porții cu 317 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Un amestec de suc de lămâie, mure, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Turtă Dulce De Mure Și Prune Negre, Shortcakes de căpșuni cu sirop Balsamic și piper negru, și Shortcakes De Căpșuni Cu Sirop Balsamic Și Piper Negru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți jumătate din mure, sucul de lămâie, sarea și crenguța de busuioc într-o cratiță mică și aduceți la foc mic la foc mediu. Gatiti, amestecand frecvent pentru a sparge boabele, timp de aproximativ 8 minute, pana cand boabele sunt moi si descompuse.
Se ia de pe foc și se lasă să se absoarbă cel puțin 20 de minute, până peste noapte.
Scoateți și aruncați busuiocul, apoi turnați sosul într-un blender. Puree, apoi îndulciți după gust cu nectarul de agave și adăugați mai mult suc de lămâie, dacă este necesar.Împingeți sosul printr-o sită cu ochiuri fine înapoi în cratiță și pliați ușor murele întregi rămase. Când este gata de servit, încălziți la foc mic doar până când sosul este cald și fructele de pădure sunt dezghețate (dacă se utilizează congelate). Alternativ, răciți sosul la frigider, acoperit și serviți rece.Faceți shortcakes-urile cu piper negru: Preîncălziți cuptorul la 425 km F. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament. Cerneti faina si praful de copt intr-un bol mare de amestecare, apoi amestecati zaharul, sarea si piperul. Împrăștiați echilibrul Pământului în făină și, folosind un tăietor de patiserie, o furculiță sau—cel mai bun instrument—mâinile, tăiați echilibrul Pământului în făină până când cele mai mari bucăți au dimensiunea mazării mari.Faceți o fântână în centrul amestecului și adăugați crema; folosind mâinile sau o lingură de lemn, amestecați ușor pentru a face un aluat moale, oarecum lipicios, având grijă să nu suprasolicitați. Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru înmuiată și bateți-l la 1 inch grosime. Folosind un tăietor de biscuiți, tăiați aluatul în rondele de 2 cm de cm și așezați 1 cm de cm pe foaia de copt pregătită. Apăsați ușor resturile împreună și tăiați mai multe runde.
Ungeți vârfurile rundelor cu cremă și presărați cu restul de 2 linguri de zahăr.
Coaceți în mijlocul cuptorului până se rumenesc, aproximativ 12 minute, rotind tigaia cu 180 de grade la jumătatea drumului.
Scoateți-l pe o grătar pentru a se răci.
Serviți prăjiturile cu sos cald sau răcit de busuioc de mure și acoperiți cu crema de caju bătută.