Shortcakes Cu Fructe De Lămâie
Lemon-Berry Shortcakes este un fără gluten desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 102 calorii. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați topping-ul biciuit, coaja de lămâie, sucul de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Shortcakes Cu Fructe De Lămâie, Shortcakes Cu Fructe De Lămâie, și Shortcakes Cu Fructe De Pădure-Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.pulverizați foaia de prăjituri cu spray de gătit. Într-un castron mic, amestecați zahărul și coaja de lămâie.
În tigaia de 12 inci, conservele de căldură și apa la foc mediu până când conservele sunt topite. Se amestecă 1 lingură din amestecul de zahăr, sucul de lămâie, căpșunile și afinele. Gatiti 1 minut, amestecand continuu, pana se dizolva zaharul.
Se ia de pe foc; pus deoparte.
Într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick, laptele și amestecul de zahăr rămas doar până când ingredientele uscate sunt umezite. Pe suprafața ușor făinată, apăsați aluatul la grosimea de 1/2 inch.
Tăiați aluatul cu tăietor rotund de 2 1/2 inch.
Așezați runde pe foaia de cookie.
Coaceți 10 până la 12 minute sau până devin aurii. Shortcakes Split, în jumătate; lingura amestec boabe uniform pe fundul shortcake. Acoperiți fiecare cu 1 lingură de topping bătut; acoperiți cu blaturi de shortcake.