Shortcake De Sud

Shortcake De Sud
Reteta Shortcake de Sud ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 35 minute. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 250 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime per portie. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca desert. Mergeți la magazin și ridicați zară, ou, căpșuni și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fasole simplă din Lima sudică: o parte perfectă pentru mesele abundente din sud, Cifrele de afaceri de pui ale doamnei din sud – nu lăsați aceste tratamente din sud să vă treacă, și Southern Comfort " Bacon Hot Dog cu salată de Sud pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați căpșunile și zahărul; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2
Într-un castron mare, tăiați scurtarea în făină până se sfărâmă. Într-un castron mic, bateți oul; adăugați zară. Se amestecă în amestecul de făină doar până se umezește. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor înmuiată; frământați de trei până la patru ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau StafideCeașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Rulează la 1/2-in. grosime; tăiat cu un 3-in. tăietor rotund de biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Așezați pe o foaie de copt ușor unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Coaceți la 400 de minute timp de 15-18 minute sau până se rumenesc ușor; se răcește ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
6
Împărțiți biscuiții pe lungime; așezați jumătățile inferioare pe farfurii de servire. Se acoperă cu aproximativ 1/3 cană de căpșuni și frișcă. Înlocuiți blaturile de biscuiți; lingură aproximativ 1/3 cană căpșuni și mai multă frișcă deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
7
Serviți imediat.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Dr. Hermann Urziger Wurzgarten Kabinett Riesling cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Dr. Hermann Urziger Wurzgarten Kabinett Riesling
Dr. Hermann Urziger Wurzgarten Kabinett Riesling
Verde galben deschis. Arome de condimente și fructe de piatră cu câteva note de fructe de pădure roșii. Este luminos și proaspăt, cu puțin zahăr rezidual. Aciditate fină cu câteva note delicate de miere și un finisaj picant lung.Condimentele rafinate din acest vin îl fac un partener ideal pentru mâncărurile picante asiatice. Acest Kabinett este cel mai bine consumat atunci când este tânăr și proaspăt.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista