Această rețetă servește 8 și costă 1,66 USD pe porție. O porție conține 564 calorii, 8g de proteine, și 34G de grăsime. Un amestec de praf de copt, zahăr pudră, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Shortcake cu Mascarpone și caise Brandiate, Rețetă De Shortcake De Vară Cu Șampanie, și Fructe și Shortcake Kabobs pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Bateți zeama, oul și extractul de vanilie într-un castron mediu pentru a amesteca; transferați 1 lingură de amestec într-un castron mic și rezervați pentru glazură. Cerneti faina, zaharul, praful de copt si sarea intr-un bol mare; adăugați unt. Folosind mixerul electric, bateți până când amestecul seamănă cu masa grosieră, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
Praf De Copt
Lapte Bătut
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Dressing Japonez De Susan Preparat
Zahăr
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bateti
Bol
3
Adăugați amestecul de zară și amestecați doar până se formează aluat moale umed. Întoarceți aluatul pe suprafața ușor făinată. Folosind mâinile făinoase, adunați aluatul în bilă și frământați ușor timp de 6 rotații.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Aluat
4
Transferați aluatul pe foaia de copt unsă. Formați aluatul în rotund de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
5
Periați blatul cu 1 lingură rezervată amestec de zară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
6
Coaceți tortul până când blatul este maro auriu și testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Transferați tortul în raft și răciți complet.
1
Aruncați prune, piersici, zmeură și 1/3 cană de zahăr într-un castron mare pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zmeură
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Prune
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Lăsați să stea 30 de minute.
3
Între timp, bateți mascarpone, frișcă, 1/4 cană zahăr pudră și vanilie într-un castron mare până se formează vârfuri ferme. Dați la frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Frișcă
Mascarpone
Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Tăiați 1/3 din tort. Folosind un cuțit mic și lăsând marginea de 1/2 inch la margine, tăiați suficient fundul tortului pentru a forma o adâncitură de 1/2 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
5
Întindeți jumătate din crema de mascarpone în indentare. Folosind lingura cu fante, scoateți fructele din castron; movilă pe cremă. Rezervați sucuri de fructe în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mascarpone
Kilograme De Mure (aproximativ
Cremă
Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Bol
6
Întindeți crema de mascarpone rămasă peste fructe. Acoperiți cu vârful tortului. Puneți la frigider tortul și sucurile rezervate separat, cel puțin 3 ore și până la 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mascarpone
Kilograme De Mure (aproximativ
Cremă
Fructe
7
Lăsați tortul să stea la temperatura camerei cu 30 de minute înainte de servire. Praf cu zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
8
Tăiați în pene.
9
Stropiți cu sucuri de fructe rezervate și serviți.