Shortcake cu mure și cremă coagulată
Shortcake cu cremă de mure și coagulată durează aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 572 calorii, 7g de proteine, și 38g de grăsime pe porție. 203 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de zahăr tos auriu, ou, zahăr tos auriu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Înghețată de ghimbir cu cremă coagulată și tulpină, Cremă coagulată se desparte, și Modul de modă veche: cremă coagulată și biscuiți.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Răsturnați făina într-un bol de amestecare cu praf de copt și un vârf de sare.
Adăugați untul, frecați totul împreună cu degetele pentru a face un amestec mărunțit destul de fin, apoi amestecați zahărul.
Faceți o fântână în mijlocul amestecului de făină, apoi introduceți Zara și oul. Lucrați ușor amestecul împreună până când formează un aluat moale, lipicios.
Pe o suprafață ușor făinată, frământați amestecul de câteva ori și modelați-l într-o rundă de 18 cm.
Puneți aluatul pe o foaie de copt ușor unsă.
Coaceți timp de 30-35 de minute până când este auriu și înviat și o frigăruie iese curată când este introdusă în mijloc. Se lasă să se răcească.
Pentru umplutură, zdrobiți ușor murele cu zahărul. Împărțiți shortcake-ul în două și întindeți jumătatea inferioară cu crema coagulată. Puneți piureul de fructe de pădure peste cremă, apoi acoperiți cu tortul scurt. Se pudrează cu zahăr glazură și se servește în felii.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru Shortcake. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.