Shortbread De Ciocolată-Mentă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați pâinea scurtă de ciocolată-mentă. O porție conține 127 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 32. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 670 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, unt, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Fursecuri Cu Ciocolată Cu Mentă, Peppermint Triple Chocolate Shortbread, și Fursecuri Cu Ciocolată Cu Mentă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°. pulverizați plăci de sticlă de 2 (9 inci) cu spray de gătit.
Într-un castron mare, bateți untul, zahărul granulat, ciocolata și extractul de mentă cu mixerul electric la viteză medie până când este ușor și pufos. La viteză mică, bateți în făină și 1/3 cană de cacao. Împărțiți aluatul în jumătate. Cu mâinile ușor făinoase, apăsați aluatul uniform în farfurii de plăcintă.
Coaceți 22 până la 24 de minute sau până când marginile încep să se îndepărteze de părțile laterale ale plăcilor de plăcintă. Se răcește în plăci de plăcintă 5 minute. Tăiați cu grijă fiecare rundă în 16 pene. Se răcește complet în plăci de plăcintă pe suportul de răcire, aproximativ 30 de minute.
Într-un castron mic, amestecați zahărul pudră, 2 linguri de cacao și suficient lapte până când glazura este suficient de netedă și subțire pentru a stropi.
Stropiți glazura peste pene; se presară cu bomboane.