Shortbread Cu Alune Înmuiate În Ciocolată
Ciocolata muiată Shortbread alune ar putea fi doar desert pe care il cautati. O porție conține 250 de calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați făină, zahăr, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 7 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 29%. Rețete similare sunt Dunkers Cu Pâine Scurtă Cu Alune Cu Ciocolată, Inimi De Pâine Scurtă Cu Alune Cu Ciocolată, și Fursecuri Cu Pâine Scurtă Cu Ciocolată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Așezați alunele pe foaia de copt.
Coaceți până când sunt o nuanță mai închisă și parfumată, aproximativ 10 până la 15 minute.
Se scoate din cuptor și se lasă deoparte să se răcească.
Cuptorul inferior la 325 grade F.
Așezați alunele în blender sau robot de bucătărie și pulsați în bucăți grosiere; pus deoparte.
Bateți împreună făina, praful de copt și sarea pentru a se amesteca; pus deoparte.
Bateți untul și zahărul împreună cu o lingură de lemn până se omogenizează. Bateți în ou și vanilie. Bateți treptat amestecul de făină în amestecul de unt.
Adăugați alunele tocate și amestecați până se distribuie uniform pe tot parcursul.
Formați în fursecuri lungi de aproximativ 1 inch pe 2 inci și așezați-le pe foi de fursecuri unse.
Coaceți până la ferm, aproximativ 15 minute.
Scoateți din cuptor și răciți pe rafturi.
Într-o cratiță la foc mic sau într-un cazan dublu, topiți ciocolata. Înmuiați 1 capăt de fursecuri răcite în ciocolată topită.
Așezați din nou pe foaia de prăjituri pentru a se întări.
Servește: 12; calorii: 242; grăsimi totale:17 grame; grăsimi saturate: 7 grame; proteine: 4 grame; carbohidrați totali: 21 grame; zahăr: 12 grame; Fibre: 2 grame; Colesterol: 38 miligrame; Sodiu: 124 miligrame