Shishamo Prăjit
Shishamo prăjit ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 54 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $2.93 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, secțiuni de lămâie, mirin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Shishamo Wrap, Curcan Prăjit, și Pizza Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați și uscați peștele. Într-un castron de dimensiuni medii, combinați făina și sarea.
Puneți dashi, mirin, sos de soia și zahăr într-o tigaie mică de sos și amestecați bine. La foc mediu, se aduce la foc mic și se amestecă, dizolvând zahărul.
Se lasă să se răcească și se lasă deoparte.
În wok, încălziți uleiul la aproximativ 350 F. Pregătiți o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie și sosul de scufundare la îndemână. Dragați ușor fiecare pește în vasul cu făină și sare, scuturând excesul de sare. Se prăjește timp de 2 până la 3 minute, până când pielea devine maro aurie.
Așezați peștele prăjit pe prosoapele de hârtie pentru a absorbi uleiul, apoi mâncați imediat cu sos și secțiuni de lămâie.