Shish Hold-the-Kabob: cotlete de miel condimentate pe ardei sotati si ceapa cu usturoi si cuscus de menta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri de mâncare, așa că încercați Shish Hold-the-Kabob: cotlete de miel condimentate pe ardei și ceapă sotate cu usturoi și cuscus de mentă. O porție conține 522 calorii, 14g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.68 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de nuci de pin, ceapă, cuscus și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Cotlete de miel condimentate pe ardei sotati si ceapa cu usturoi si cuscus de menta, Miel shish Kabob cu marinată de iaurt, și Cotlete De Miel Marocane Cu Cuscus Condimentat.
Instrucțiuni
1
Acoperiți cotletele cu hârtie de ceară sau plastic și loviți fiecare cotlet cu călcâiul palmei pentru a-l aplatiza. Condimentează cotletele cu sare și piper pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
2
Combinați chimenul, coriandrul și ardeiul și presărați amestecul uniform peste cotlet. Puneți condimentele în loc și spălați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
¼ Lingurita Oregano
3
Lăsați cotletele să stea 15 minute.
4
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline, 2 rotații ale tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați ardei și ceapă. Condimentați legumele cu sare și piper și gătiți împreună 5 minute, apoi adăugați roșii de struguri și continuați să gătiți până când pielea începe să izbucnească pe roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Tăiați în Cuburi De 1 Inch și Peste Noapte
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Felii Subțiri De Salam
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
7
Adăugați jumătate din pătrunjelul cu frunze plate în tigaie și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel Cu Frunze Plate
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Transferați legumele într-un platou și acoperiți cu folie liberă pentru a menține căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
9
Puneți o lingură de ulei într-o cratiță mică pentru cuscus, doar globul ocular cantitatea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
10
Încălziți uleiul la foc mediu și adăugați usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
11
Sautee usturoi 1 minut apoi se adaugă stocul de pui și se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
12
Adăugați cuscusul și acoperiți oala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
13
Lăsați să stea 5 minute. La foc mediu-mic prăjiți nucile de pin într-o tigaie mică până când încep să-și degajeze aroma, amestecându-le frecvent pentru a preveni arderea lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
14
Întoarceți tigaia la aragaz și adăugați o altă lingură EVOO, o întoarcere a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
15
Adăugați cotlete de miel în tigaie și căutați 2 până la 3 minute pe fiecare parte pentru mediu rar, gătiți 4 minute pe fiecare parte pentru cotlete cu puț mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
16
Așezați cotletele deasupra ardeilor și cepei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De Salam
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
17
Puf cuscus cu o furculiță și amestecați stafidele, menta, pătrunjelul rămas și nucile de pin. Treceți cuscusul la masă. Se face un pat frumos pentru legume și miel pentru a prinde toate sucurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)