Shiitake Scallopine
Nevoie de un garnitură fără lactate? Shiitake Scallopine ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $ 3.9 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 402 calorii, 10g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ciuperci shiitake, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 6 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 72%. Rețete similare includ Scallopine De Pui, Scallopine De Pui, și Scallopine De Pui.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați pastele și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până la dente; se scurge.
Încălziți uleiul într-o tigaie grea mare la foc mic; transpirați usturoiul și șalotele până când încep să devină aromate. Creșteți căldura la mediu și adăugați ciuperci și cimbru; se sotează până când ciupercile încep să se înmoaie, aproximativ 3 minute. Deglazați tigaia cu vin și fierbeți 2 minute. Se amestecă anghinare și capere și se mai fierbe încă 2 până la 3 minute.
Se toarnă amestecul de ciuperci peste paste și se servește.