Shiitake - salată de Paste cu ghimbir cu Radicchio
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de Paste Shiitake-Ginger cu Radicchio. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 540 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.71 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de parmezan, usturoi și ghimbir, paste farfalle și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată Shiitake cu vinetă de susan-ghimbir, Radicchio-Salată De Paste, și Salată de andive cu Pastan și Radicchio.
Instrucțiuni
1
Într - o tigaie de 4 până la 6 litri la foc mare, aduceți 2 litri de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați pastele și gătiți până se înmoaie pentru a mușca, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
3
Se scurge, se clătește cu apă rece și se scurge din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Între timp, tăiați ciupercile comune și shiitake în bucăți neregulate. Într-o tigaie de 12 inci sau wok de 14 inci la foc mediu-mare, topiți 1 lingură de unt cu uleiul de măsline. Când untul este spumos, adăugați ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Shiitake
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
5
Se presară sare și piper și se gătește, amestecând des, până când ciupercile se rumenesc ușor, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6
Adăugați untul de lingură rămas în tigaie. Când se topește, se adaugă usturoiul și ghimbirul și se amestecă până se parfumează, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați radicchio și edamame și amestecați până când radicchio este ofilit, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri Sare
Edamame Congelat (din Păstăi)
8
Se ia de pe foc.
9
Într-un castron mare, bateți oțetul, muștarul și sosul de soia până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Adăugați amestecul de paste și ciuperci și amestecați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
11
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
12
Se servește cald sau se lasă să se răcească la temperatura camerei; se acoperă cu parmezan ras chiar înainte de servire.