Shiitake - salată de Paste cu ghimbir cu Radicchio

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de Paste Shiitake-Ginger cu Radicchio. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 540 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.71 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de parmezan, usturoi și ghimbir, paste farfalle și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată Shiitake cu vinetă de susan-ghimbir, Radicchio-Salată De Paste, și Salată de andive cu Pastan și Radicchio.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 4 până la 6 litri la foc mare, aduceți 2 litri de apă la fierbere.
Adăugați pastele și gătiți până se înmoaie pentru a mușca, aproximativ 10 minute.
Se scurge, se clătește cu apă rece și se scurge din nou.
Între timp, tăiați ciupercile comune și shiitake în bucăți neregulate. Într-o tigaie de 12 inci sau wok de 14 inci la foc mediu-mare, topiți 1 lingură de unt cu uleiul de măsline. Când untul este spumos, adăugați ciuperci.
Se presară sare și piper și se gătește, amestecând des, până când ciupercile se rumenesc ușor, 4 până la 5 minute.
Adăugați untul de lingură rămas în tigaie. Când se topește, se adaugă usturoiul și ghimbirul și se amestecă până se parfumează, 1 minut.
Adăugați radicchio și edamame și amestecați până când radicchio este ofilit, 1 până la 2 minute.
Într-un castron mare, bateți oțetul, muștarul și sosul de soia până se combină.
Adăugați amestecul de paste și ciuperci și amestecați ușor pentru a acoperi.
Se adaugă sare și piper după gust.
Se servește cald sau se lasă să se răcească la temperatura camerei; se acoperă cu parmezan ras chiar înainte de servire.