Sherry De Pui
Nevoie de un băutură fără gluten? Sherry de pui ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 667 calorii, 43G de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.14 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână cremă condensată de supă de pui, parmezan, sherry și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. 30 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Sherry ' s Chicken, Pui cu sos de soia Sherry, și Pui De Sherry Sufocat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați un vas de copt din sticlă de 9x13 inci cu spray de gătit.
Amestecați împreună supa, maioneza, sherry și nucșoară.
Strat jumătate din fasolea verde în vasul de copt pregătit.
Întindeți cu jumătate din pui, jumătate din sos și jumătate din parmezan; apoi repetați straturile.
Presărați blatul cu puțină boia de ardei.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când parmezanul s-a rumenit, iar caserola este fierbinte, 45 până la 60 de minute.