Sherbet Guanabana cu fructe tropicale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 230 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână zahăr, mango, guanabana pur arkule și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Serbet Tropical, Șerbet Tropical De Ultimă Oră, și Sherbet Cu Fructe De Dragon Roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți zahărul și 1 1/4 căni de apă la fiert într-o cratiță mică, amestecând până când zahărul s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Transferați siropul într-un castron metalic și răciți rapid punând vasul într-o baie de gheață și amestecând ocazional până la rece, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați 1/4 cană de apă rămasă în cratiță și presărați gelatină peste ea, apoi lăsați să stea 1 minut pentru a se înmuia. Se aduce la foc mic, amestecând până când gelatina s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Se adaugă în sirop împreună cu lapte și guanabana pur apokroume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop
Lapte
5
Congelați amestecul în aparatul de înghețată, apoi transferați-l într-un recipient etanș și puneți-l congelator să se întărească, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețată
6
Curățați, înjumătățiți și semințe de papaya, apoi tăiați-le în bucăți de mușcătură. Cojiți și puneți Mango, apoi tăiați în bucăți de mușcătură. Aruncați fructele cu semințe de rodie și suc de lămâie și serviți cu șerbet ușor înmuiat.