Sherbet de Guanabana cu fructe tropicale
Sherbet Guanabana cu fructe tropicale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 230 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână zahăr, mango, guanabana pur arkule și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Serbet Tropical, Șerbet Tropical De Ultimă Oră, și Sherbet Cu Fructe De Dragon Roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți zahărul și 1 1/4 căni de apă la fiert într-o cratiță mică, amestecând până când zahărul s-a dizolvat.
Transferați siropul într-un castron metalic și răciți rapid punând vasul într-o baie de gheață și amestecând ocazional până la rece, aproximativ 5 minute.
Adăugați 1/4 cană de apă rămasă în cratiță și presărați gelatină peste ea, apoi lăsați să stea 1 minut pentru a se înmuia. Se aduce la foc mic, amestecând până când gelatina s-a dizolvat.
Se adaugă în sirop împreună cu lapte și guanabana pur apokroume.
Congelați amestecul în aparatul de înghețată, apoi transferați-l într-un recipient etanș și puneți-l congelator să se întărească, aproximativ 2 ore.
Curățați, înjumătățiți și semințe de papaya, apoi tăiați-le în bucăți de mușcătură. Cojiți și puneți Mango, apoi tăiați în bucăți de mușcătură. Aruncați fructele cu semințe de rodie și suc de lămâie și serviți cu șerbet ușor înmuiat.
Sherbet păstrează 1 săptămână.