Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune
Plum Sherbert cu suc de portocale și vin de prune ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 391 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați sirop de porumb, coajă de portocală, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Suc de portocale, prune și struguri, Tatin De Tartă Cu Prune Cu Sorbet De Prune Fiert, și Jeleu De Miere, Prune Și Mure Cu Sorbet De Prune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați prunele, zahărul și 1/4 cană de apă într-o cratiță medie grea. Gatiti la foc mediu-mic pana cand prunele sunt fragede si lichidul este siropos, aproximativ 12 minute. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Transferați amestecul de prune în procesor și piure până aproape neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune
3
Se amestecă în suc de portocale, sirop de porumb, vin de prune, coajă de portocală, suc de lămâie, extract de vanilie și vârf de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
Suc De Portocale
Suc De Lămâie
Coaja De Portocala
Sirop De Porumb
Prune
Sare
Vin
4
Adăugați smântână și procesați până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
5
Transferați amestecul la producătorul de înghețată și procesați conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețată
6
Transferați amestecul în recipientul acoperit și congelați până când este ferm, aproximativ 3 ore. (Șerbetul poate fi pregătit cu 2 zile înainte. Păstrați înghețat.) Scoateți șerbetul în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șerbet
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Stropiți vin suplimentar de prune peste șerbet și serviți.