Shawarma de pui cu fasole verde și dovlecei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 356 calorii, 26g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare middl eastern. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână coapse de pui, usturoi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până la sol ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri cu mâncare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Shawarma de pui cu fasole verde și dovlecei, Shawarma Djaj - Shawarma De Pui (Liban-Orientul Mijlociu), și Fasole verde cu dovlecei.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un castron mediu, aruncați dovleceii și fasolea verde cu 2 linguri de ulei de măsline și condimentați cu sare; se întinde pe o foaie de copt. În același castron, combinați ienibaharul, piperul negru, piperul alb, scorțișoara, chimenul și coriandrul cu 2 linguri de ulei de măsline. Frecați pasta de condimente peste tot puiul și condimentați cu sare. Aranjați puiul pe o altă foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Piper Alb
Fasole Verde
Pastă De Condimente
Coriandru
Ulei De Măsline
Ienibahar
Scorțișoară
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Pui întreg
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Chimen
Sare
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Bol
3
Prăjiți puiul pe raftul inferior și legumele pe raftul superior al cuptorului timp de 15 minute, până când legumele sunt fragede și puiul este aproape gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Scoateți legumele. Preîncălziți broilerul și fierbeți puiul pe raftul superior, rotind o dată, până când este crocant și rumenit, 10 minute; tăiat în fâșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
5
Între timp, încălziți restul de 1/4 cană de ulei de măsline într-o tigaie mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați usturoiul și gătiți la foc moderat până se rumenesc ușor, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
7
Se ia de pe foc și se amestecă iaurtul și sucul de lămâie; condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Iaurt
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
8
Aranjați pitas-urile tăiate cu fața în sus pe o suprafață de lucru și periați fiecare rundă cu aproximativ 1 1/2 lingurițe de sos de iaurt. Împărțiți puiul, legumele prăjite și ceapa roșie printre pitas și rotiți pâinea în jurul umpluturii în cilindri strânși.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Ceapă Roșie
Pui întreg
Iaurt
Pâine
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Sos
Rola
9
Încălziți o plită la foc moderat. Gatiti rulourile cu cusatura in jos pana devin aurii si crocante, aproximativ 2 minute. Întoarceți și prăjiți cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Tăiați fiecare rulou în jumătate și serviți cu sosul de iaurt rămas.