Shawarma de curcan cu gust de roșii și sos Tahini

Shawarma de curcan cu gust de roșii și sos Tahini
Nevoie de o curs principal fără lactate? Shawarma de curcan cu gust de roșii și sos Tahini ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 563 calorii, 41G de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $3.43 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, ulei de măsline, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma Roșia, puteți urma acest fel principal cu Bile De Popcorn Cu Bujor Roz ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Shawarma de curcan cu gust de roșii și sos Tahini, Falafel - vinete umplute cu sos Tahini și gust de roșii, și Pita Shawarma de pui cu sos de usturoi Tahini.

Instrucțiuni

1
Aranjați Cotletele de curcan în sticlă de 15x10x2 inchvas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Piept De CurcanCotlete De Piept De Curcan
2
Întindeți feliile de ceapă în vasul de copt din sticlă de 13x9x2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
3
Se amestecă turmeric, sare grosieră, coriandru măcinat, chimen măcinat, piper negru, piper alb și boia fierbinte într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru MăcinatCoriandru Măcinat
Chimen MăcinatChimen Măcinat
Piper AlbPiper Alb
TurmericTurmeric
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Presărați felii de ceapă cu 1 lingură de amestec de condimente, apoi stropiți 2 linguri de ulei de măsline, întorcând ceapa pentru a acoperi ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CeapăCeapă
5
Presărați amestecul condimentat rămas pe ambele părți ale cotletelor de curcan,frecând amestecul de condimente cu vârfurile degetelorpentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Piept De CurcanCotlete De Piept De Curcan
6
Burniță 4 linguri de ulei de măsline overturkey, de cotitură cotlete pentru a acoperi ambele părți.Acoperiți și răciți ceapa și curcanul cel puțin4 ore și până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CeapăCeapă
Toată TurciaToată Turcia
7
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
8
Periați grătarul cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
9
Periați pâinea pita cu 2 linguri de ulei. Grătați felii de ceapăpână la licitație, aproximativ 4 minute pe fiecare parte. Grătați Cotletele de curcan până sunt fierte, aproximativ3 minute pe fiecare parte. Pâine pita la grătar până laapar semne de grătar, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
10
Transferați Cotletele de curcan și feliile de ceapă latăierea plăcii și menținerea pâinii pita calde.Lucrând în loturi, stivuiți mai mulți turcifelii și tăiați subțire transversal. Repetațistivuirea și tăierea cu felii de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Piept De CurcanCotlete De Piept De Curcan
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
CeapăCeapă
11
Se amestecăîmpreună curcan și ceapă într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Așezați 1 pâine pita pe fiecare dintre cele 8 farfurii.Se acoperă cu amestec de curcan-ceapă, apoi
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Toată TurciaToată Turcia
CeapăCeapă
13
Gust de roșii, sos Tahini și vinete și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
TahiniTahini
TomateTomate
14
* Vinete ambalate într-o saramură de decapare cu apă,oțet, sare, ierburi și condimente; vândute pe piețele din Orientul Mijlociu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
OțetOțet
CondimenteCondimente
SaramurăSaramură
IerburiIerburi
ApăApă
SareSare
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista