Dacă $2.1 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Shavuot, Ruth și Cheesecake ar putea fi un excelent vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 716 calorii. Această rețetă servește 10. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de suc de lămâie, zahăr granulat, biscuiți graham de miere de dimensiuni mari și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Tort de brânză cu ciocolată Ruth ' s peppermint, Faimoasa prăjitură cu brânză a mătușii Ruth, și Gagica Ruth Baruri.
Instrucțiuni
1
Cu aproximativ 45 de minute înainte de coacere, scoateți crema de brânză din frigider, astfel încât să poată reveni la temperatura camerei.Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați o bucată de hârtie pergament peste fundul unei tigaie cu arc de 9 inci, apoi sigilați marginea tigaiei cu arc în jurul bazei. Baza trebuie acoperită cu hârtie pergament, cu marginile hârtiei care ies din părțile laterale ale tigaiei. Această hârtie va împiedica cheesecake-ul să se lipească de fundul tigaiei. Ungeți părțile interioare ale tigaiei cu formă de arc cu unt sau spray de gătit, asigurându-vă că părțile laterale sunt complet acoperite. Nu pulverizați hârtia pergament pe fund.IMPORTANT: asigurați-vă că tigaia cu arc este complet blocată și fixată în jurul hârtiei pergament! Nu este nimic mai rău decât umplerea unei tigaie cu formă de arc cu aluat și ca tigaia să se destrame sau să se scurgă pe tine. Dacă aveți o tigaie mai veche sau de calitate inferioară, care nu se blochează strâns, poate doriți să tăiați hârtia pergament într-un cerc pentru a alinia fundul, mai degrabă decât să lăsați marginile să iasă, astfel încât să nu existe un strat de pergament care să interfereze cu seal.In un robot de bucătărie, pulsează împreună biscuiți graham, zahăr pudră, nuci tocate, scorțișoară, nucșoară și sare până se formează o pulbere sfărâmicioasă (aproximativ 30 de secunde de procesare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
(vândut Pe Culoarul De Produse Lactate)
Biscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți Mari
1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită
Roșii, Tăiate în Opt Felii
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
3
Turnați untul topit peste firimituri și continuați să procesați încă 10 secunde. Împingeți firimiturile pe părțile laterale ale procesorului, amestecați-le cu o lingură și continuați procesarea încă aproximativ 10 secunde. La sfârșitul procesării, firimiturile trebuie întunecate/umezite uniform de unt. Apăsați ferm amestecul de firimituri într-un strat uniform pe fundul tăvii cu formă de arc.Curățați și uscați bine robotul de bucătărie. Pulsați împreună toate ingredientele de umplere a cheesecake-ului din robotul de bucătărie, folosind impulsuri scurte de 1 secundă pentru a amesteca ingredientele timp de aproximativ 15 secunde Timp total de amestecare. Nu amestecați prea mult-acest lucru va face ca textura cheesecake-ului să se schimbe. Consistența de umplere trebuie să fie netedă (fără bulgări), dar nu apoasă.Umpleți ceainicul cu apă și încălziți-l pe plită. În timp ce apa se încălzește, turnați cu grijă umplutura de cheesecake în tigaia pregătită cu formă de arc. Neteziți suprafața umpluturii de cheesecake cu o spatulă sau o lingură; scoateți orice bule mari care se ridică la suprafață.Când ceainicul fierbe, umpleți cu grijă o tigaie largă cu apă fierbinte (nu vă ardeți!).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Varză Mov, Feliată Mărunt
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Ceainicul
4
Așezați tigaia de prăjire pe fundul cuptorului și așezați tigaia cu formă de arc pe raftul din mijloc al cuptorului deasupra cratiței cu apă. Acest lucru creează un mediu aburit în cuptor, care permite prăjiturii să se coacă mai uniform (Vezi nota de mai jos). Închideți cuptorul și coaceți la 325 de grade F pentru unul hour.At la sfârșitul unei ore, scoateți tigaia cu apă din cuptor. Închideți cuptorul, opriți focul și lăsați cheesecake-ul să se răcească încet în interiorul cuptorului timp de 3 ore. Această răcire lentă va împiedica crăparea vârfului tortului. (Dacă nu vă pasă de crăpare, îl puteți răci din cuptor, ceea ce îl va readuce la temperatura camerei mai repede.) După 3 ore, scoateți tigaia din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Varză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Lăsați-l să revină la temperatura camerei, apoi puneți cheesecake-ul la frigider și răciți cel puțin 12 ore. Scoateți ușor tortul din tigaia cu formă de arc după ce este bine răcit. Dacă folosiți un topping, întindeți-l după răcirea tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
6
Se servește rece.Notă: prefer metoda de abur pe care am descris-o mai sus decât o "baie de apă" tradițională sau bain-marie-vă scutește să înfășurați tigaia cu formă de arc în folie. Am încercat acest cheesecake atât într-o baie de apă directă, cât și cu această metodă indirectă de aburire, iar rezultatul este exact același-în plus, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la etanșarea tigaiei cu arc. Mai puțin muss, mai puțin tam-tam. :) Într-o cratiță mică, încălziți 1/3 cană de apă. Dizolvați încet zahărul și amidonul de porumb pe măsură ce apa se încălzește. Când amestecul fierbe, adăugați afine. Se amestecă încet și constant timp de 4-5 minute până când amestecul este gros, siropos și Bulbuc.
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Orz Alb Perlat
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
7
Se ia de pe foc și se amestecă sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8
Lăsați toppingul să revină la temperatura camerei, apoi puneți-l la frigider pentru a se răci timp de 1 oră. Se amestecă bine înainte de a se întinde deasupra cheesecake-ului.