Shauna ' s Boston Cream Cake
Shauna ' s Boston Cream Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 248 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 49 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 20 de minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 36 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână praf de copt, zahăr, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scorul de 22%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Plăcintă Cu Cremă Boston, Tort De Înger Cu Cremă Boston, și Tort Ușor De Cremă Boston.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de tort de 9 inci.
Amestecați ambele cantități de făină de tort, praf de copt și sare într-un bol. Bateți 3 gălbenușuri de ou într-un bol separat cu un mixer electric până se îngroașă și de culoare lămâie, aproximativ 5 minute.
Bateți 2/3 cană zahăr alb, 3 1/2 linguri unt și 3/4 linguriță extract de vanilie într-un bol cu un mixer electric până când este ușor și pufos; bateți în gălbenușurile de ou. Bateți amestecul de făină în mai multe adaosuri, alternând cu 6 linguri de lapte și terminând cu amestecul de făină, în amestecul de unt-zahăr cremă pe scăzut până la încorporare.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită pentru tort.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată, 20 până la 25 de minute. Se răcește în tigaie timp de 10 minute înainte de a scoate să se răcească complet pe un suport de sârmă.
Se toarnă 1 1/2 căni de lapte într-o cratiță; se aduce la fierbere.
Bateți 4 gălbenușuri de ou și 1/3 cană de zahăr alb într-un bol până se combină bine; bateți făina universală.
Se toarnă 2 linguri de lapte fierbinte în amestecul de ouă, amestecând constant. Bateți încet laptele fierbinte rămas. Întoarceți cratița la aragaz și aduceți aproape la fierbere, amestecând constant, până se îngroașă.
Se toarnă cremă într-un castron rezistent la căldură; se amestecă 1 linguriță extract de vanilie. La frigider până la răcire.
Topiți 3 linguri de unt și ciocolată în partea superioară a unui cazan dublu peste fierberea apei, amestecând frecvent și răzuind părțile laterale cu o spatulă de cauciuc pentru a evita arderea.
Se ia de pe foc; se amestecă zahărul cofetarilor și 3/4 linguriță extract de vanilie.
Adăugați apă după cum este necesar pentru a crea consistența dorită.
Tăiați tortul pe jumătate orizontal.
Așezați stratul de tort de jos pe un platou de servire.
Răspândiți crema răcită pe jumătatea inferioară; așezați tortul de sus peste stratul de cremă.
Întindeți glazura deasupra și părțile laterale ale tortului. Se răcește până la servire.