Sharp Cheddar "Lasagna" A Făcut Peste
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că dați cheddar ascuțit "Lasagna" făcut peste o încercare. Această rețetă face 4 porții cu 488 calorii, 29G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.04 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de carne de vită măcinată extra-slabă, sos de paste preferate de familia classico, brânză Cheddar ascuțită cu lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 7 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în jurul valorii de 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, care este solid. Încercați Sharp Cheddar "Lasagna" A Făcut Peste, Sharp Cheddar " Lasagna, și Șuncă și biscuiți Cheddar ascuțiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 204°.
Pregătiți cina conform instrucțiunilor de pe pachet. În timp ce macaroanele se gătesc, carnea brună cu ardei în tigaie mare; se amestecă sosul de paste.
Strat jumătate din fiecare amestec de cină și carne în vas de copt pătrat de 8 inci pulverizat cu spray de gătit; repetați straturile. Se acoperă cu brânză mărunțită.
Coaceți 15 min. sau până când se încălzește.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto