Shanks De Miel Adobo
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Shanks de miel Adobo. Această rețetă servește 4 și costă 3,6 USD pe porție. O porție conține 538 calorii, 46G de proteine, și 17g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de sare kosher, zahăr brun, oțet de cidru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare includ Miel Fiert / Gambe De Miel, Cozi de miel, și Miel Shanks Felul Meu.
Instrucțiuni
Faceți adobo: într-o cratiță medie uscată, grea, la foc mediu, prăjiți usturoiul, rotind ocazional, până se înmoaie și se rumenesc, 12 până la 15 minute.
Adăugați ardei iute în tigaie și prăjiți, rotind o dată, până când sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde, având grijă să nu le lăsați să ardă.
Se toarnă cu grijă suc de portocale în tigaie.
Adăugați ingredientele adobo rămase, apoi curățați usturoiul și adăugați în tigaie. Acoperiți și aduceți la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți până când ardeii iute se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ridicați canela și frunzele de dafin și rezervați. Se răcește ușor adobo, apoi se curăță într-un blender până se omogenizează.
Preîncălziți cuptorul la 32
Presărați gambele cu sare și piper.
Încălziți uleiul într-o oală grea, mare, la foc mediu-mare, apoi rumeniți 2 cozi la un moment dat, întorcându-se ocazional, până se rumenesc, 7 până la 8 minute pe lot. Pe măsură ce gambele sunt rumenite, transferați la un 9 - x 13-in. vas de copt.
Aruncați grăsimea din oală, apoi adăugați adobo și condimentele rezervate și aduceți la fierbere la foc mare, amestecând.
Se toarnă peste cozi. Dacă este necesar, adăugați apă fierbinte, astfel încât lichidul să ajungă la jumătatea gambelor. Sigilați vasul cu folie.
Coaceți, întorcând gambele la fiecare oră, până când carnea este foarte fragedă când este străpunsă, 2 ore.
Transferați gambele pe un platou; acoperiți cu folie.
Se toarnă adobo într-o cratiță. Degresați și aruncați grăsimea. Se fierbe la foc mediu-mare până când este suficient de gros pentru a acoperi carnea, aproximativ 10 minute. Descoperiți gambele, turnați sosul deasupra și presărați cu ceapă și coriandru.
* Găsiți în culoar alimente Latino sau culoar condiment de un supermarket, sau la o piață Latino.
Faceți înainte: prin pasul 5; rece, acoperit, până la 1 zi. Pentru a continua, reîncălziți aproximativ 1 1/2 ore la 32