Shallot-Cimbru Hollandaise

Shallot-Cimbru Hollandaise
Shallot-cimbru Hollandaise este un vegetarian sos. Această rețetă face 2 porții cu 353 calorii, 6g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt, sare, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 21%. Încercați Cimbru, ceapă eșalotă și marinată de lămâie, Prăjiți curcan cu unt de șalot și sos de cimbru, și Șalotă și curcan prăjit cu salvie cu sos de șalotă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați șalotă și gătiți 2 minute sau doar până se înmoaie. Se amestecă cimbru și făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CimbruCimbru
3
Adăugați vin și fierbeți până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
4
Puneți gălbenușurile de ou în porțiunea superioară a unui cazan dublu. Bateți încet untul și șalotele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
BatetiBateti
5
Așezați amestecul peste apă abia fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
6
Bateți constant până când gălbenușurile de ou se îngroașă, aproximativ 2 până la 4 minute. (Nu lăsați gălbenușurile să se încălzească prea mult, altfel amestecul se va amesteca.) Se amestecă sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Puneți sosul într-un bol cu apă caldă până la servire. Dacă amestecul se îngroașă, subțire cu o cantitate mică de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate2
Revista