Shallot-Cimbru Hollandaise
Shallot-cimbru Hollandaise este un vegetarian sos. Această rețetă face 2 porții cu 353 calorii, 6g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt, sare, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 21%. Încercați Cimbru, ceapă eșalotă și marinată de lămâie, Prăjiți curcan cu unt de șalot și sos de cimbru, și Șalotă și curcan prăjit cu salvie cu sos de șalotă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați șalotă și gătiți 2 minute sau doar până se înmoaie. Se amestecă cimbru și făină.
Adăugați vin și fierbeți până se îngroașă ușor.
Puneți gălbenușurile de ou în porțiunea superioară a unui cazan dublu. Bateți încet untul și șalotele.
Așezați amestecul peste apă abia fierbinte.
Bateți constant până când gălbenușurile de ou se îngroașă, aproximativ 2 până la 4 minute. (Nu lăsați gălbenușurile să se încălzească prea mult, altfel amestecul se va amesteca.) Se amestecă sarea.
Puneți sosul într-un bol cu apă caldă până la servire. Dacă amestecul se îngroașă, subțire cu o cantitate mică de apă.