Shakshuka

Shakshuka
Shakshuka ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 323 calorii, 17g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.43 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de boia de ardei, sos marinara cu sodiu inferior, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați SHAKSHUKA, Shakshuka, și Shakshuka pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie antiaderentă de 10 inci la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați ardei grași, ceapă și sare; gatiti 5 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
4
Adăugați usturoi; gatiti 30 de secunde. Se amestecă sosul marinara și ardeiul. Aduceți la fierbere; reduceți căldura, acoperiți și fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
5
Formați 4 indentări (2 inci) în sos, folosind spatele unei linguri. Crăpați ouăle, 1 la un moment dat, într-o ceașcă mică de cremă și alunecați ușor în fiecare indentare. Acoperiți și gătiți 6 minute sau până când ouăle sunt gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
6
Împărțiți orezul în mod egal între 4 boluri puțin adânci. Se amestecă uniform amestecul de ouă peste orez și se presară cu busuioc și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Revista