Sformato de ciocolată cu cremă de bici Amaretto
Ciocolata Sformato cu Amaretto whip Cream este un fără gluten farfurie. Această rețetă face 6 porții cu 715 calorii, 13g de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr pudră, migdale, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Tort Sandwich ușor de înghețată cu bici de vanilie și umplutură de cremă de ciocolată, Ciocolata Stout Crepes cu irlandez crema bici, și Cupcakes cu migdale Amaretto cu frișcă Amaretto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-o cratiță mică, combinați 1 1/2 căni de lapte, zahăr și vanilie. Se aduce la foc mic și se amestecă până se dizolvă zahărul.
Presărați gelatina peste restul de 1/2 cană de lapte rece și lăsați să se dizolve timp de 2 minute.
Combinați laptele rece și gelatina cu laptele fierbinte și zahărul. Se amestecă pentru a dizolva gelatina, aproximativ 5 minute. (
Încălziți ușor laptele dacă gelatina nu se dizolvă ușor.) Când gelatina este dizolvată, combinați ouăle cu laptele cald, amestecând constant pentru a evita amestecarea ouălor.
Turnați amestecul printr-o strecurătoare cu plasă fină într-o cană mare de măsurare sau ulcior mic.
Între timp, topiți ciocolata peste un cazan dublu. Când ciocolata este topită, combinați treptat amestecul de lapte și ouă cu ciocolata topită, amestecând între fiecare adăugare pentru a crea un amestec neted de ciocolată.
Se toarnă amestecul într-o farfurie cu unt de 2 litri.
Presărați blatul cu migdalele.
Așezați vasul cu caserole într-un vas mai mare sau o tigaie de prăjire.
Adăugați apă fierbinte în tigaia exterioară până când apa ajunge la jumătatea părților laterale ale vasului de copt.
Coaceți până când părțile laterale sunt ferme și centrul se mișcă ușor, aproximativ 1 oră.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească cel puțin 30 de minute.
Chiar înainte de servire, bateți crema pe vârfuri moi într-un bol mediu folosind un tel sau un mixer electric de mână.
Adăugați lichiorul de zahăr și migdale și bateți pentru a combina. Spoon sformato în boluri individuale de servire și dollop partea de sus cu crema de bici lichior de migdale.