Sfogliatella

Sfogliatella
Sfogliatella ia în jurul valorii de 4 ore și 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 15 și costă 39 de cenți pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 328 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 39 de fani. Mergeți la magazin și ridicați făină, lapte, zahăr de cofetărie și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, cernem împreună făina universală, făina de semolă și sarea. Folosiți degetele pentru a lucra untul în aluat până când formează bile asemănătoare mazării. Alternativ, Cerneți ingredientele uscate în robotul de bucătărie și pulsați untul în amestec până când este amestecat și relativ neted. Lucrați apa cu degetele (sau în mixer). Întoarceți aluatul pe o suprafață plană și rotiți-l într-o bilă. Înfășurați-l în folie de plastic și apăsați-l în jos. Se da la frigider cel putin 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Făină De GrâuFăină De Grâu
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Într-o cratiță medie, aduceți laptele la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Bateți făina de semolă și gătiți, amestecând continuu cu o lingură de lemn, până când amestecul se îngroașă, 3 până la 5 minute. Dacă formează bulgări pe măsură ce se gătește, bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De GrâuFăină De Grâu
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Transferați amestecul de lapte și făină într-un castron pentru a se răci ușor, aproximativ 10 minute. Se amestecă ricotta, oul, zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Adăugați bucățile de portocale și lămâie confiate și Cerneți un praf de scorțișoară pe suprafață. Se amestecă pentru a se amesteca. Gustați pentru condimente și dați-le la frigider până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
6
Scoateți aluatul din frigider și împărțiți-l în jumătate. Făinați o suprafață plană și rotiți 1 din jumătăți într-un dreptunghi de aproximativ 14 inci pe 24 inci. Capătul mai scurt al dreptunghiului ar trebui să fie aproape de tine. Aluatul ar trebui să se simtă foarte subțire. Cu cât este mai subțire, cu atât mai bine!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Periați întregul dreptunghi cu un strat de scurtare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau StafideCeașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
8
Presărați-l cu un praf uniform de zahăr de cofetărie. Rotiți-l ușor și uniform în sine ca o rolă de burete de jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Rulați cu atenție, având grijă să se rostogolească foarte strâns. Se da la frigider cel putin 2 ore. Folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia ruloul în bucăți groase de 1 până la 1 1/2 inch. Repetați același proces cu cealaltă jumătate a aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
10
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Puneți 1 rondele de aluat în mână și, cu cealaltă mână, apăsați degetul mare în mijlocul celeilalte mâini (și, prin urmare, în aluat) și începeți să întindeți aluatul. Nu vrei să împingi atât de mult încât să-ți faci o cavitate încă. Mai întâi, concentrați-vă pe a face aluatul rotund mai mare și mai plat. Când are aproximativ dimensiunea unei cochilii mari de scoici, începeți să neteziți și împingeți în jos în mijloc, astfel încât să formeze o cavitate foarte asemănătoare unei cochilii mari de scoici. Doriți să terminați cu un con cu o deschidere de aproximativ 3 inci și capătul mai mic, conic, de aproximativ 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
12
Periați puțină scurtare pe aluat și întoarceți-l pe dos, cuprinzând conul de aluat între lungimea degetului arătător și degetul mare. Îndepărtați cu grijă 2 linguri mari de umplutură în con. Conul trebuie să fie destul de umplut și să meargă la marginile deschiderii cu un strat subțire de umplutură. Închideți gura prin plierea cu grijă a deschiderii conului peste sine. La fel ca și cum ai avea 2 jumătăți de coajă de scoică și ai închide-o. Apăsați ușor marginile deschiderii, împreună. Aranjați pe o foaie de copt antiaderentă. Repetați cu tot aluatul, până când ambele foi de copt sunt umplute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau StafideCeașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
13
Periați fiecare cu spălarea ouălor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
14
Puneți tăvile în centrul cuptorului și coaceți până se rumenesc, 30 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
15
Scoateți din cuptor și lăsați-le să se odihnească câteva minute pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
16
După ce Sfogliatella s-a odihnit câteva minute, presărați-le cu un alt praf de zahăr de cofetari și puneți fiecare foaie de copt drept sub broiler. Nu pleca! Rămâneți acolo și urmăriți cum zahărul rumeneste încet partea de sus. Dacă stratul de zahăr a fost ușor și doriți să îl faceți puțin mai brun, repetați cu încă un praf de zahăr și încă un minut sub broiler. Lăsați-le să se odihnească câteva minute, apoi transferați-le într-un platou de servire, praf cu zahăr de cofetari și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Laurent-Perrier Brut. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Laurent-Perrier Brut
Laurent-Perrier Brut
Laurent-Perrier brut L-P este purtătorul de steag pentru stilul casei Laurent-Perrier. Crocant, proaspăt și elegant, Brut L-P reflectă esența fundamentală a Șampanilor noștri.Culoarea este o nuanță aurie palidă, cu bule fine și persistente. Nasul este proaspăt și delicat, arătând o complexitate bună cu indicii de citrice și fructe albe. Stilul ușor al lui Brut L-P a condus la transformarea șampaniei în băutura ideală pentru aperitiv. Echilibrul său perfect, claritatea aromelor și finețea îl fac, de asemenea, însoțitorul ideal pentru pește, păsări de curte și carne albă.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 40 m.
Porții15
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista