Sfogliatella ia în jurul valorii de 4 ore și 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 15 și costă 39 de cenți pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 328 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 39 de fani. Mergeți la magazin și ridicați făină, lapte, zahăr de cofetărie și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum .
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, cernem împreună făina universală, făina de semolă și sarea. Folosiți degetele pentru a lucra untul în aluat până când formează bile asemănătoare mazării. Alternativ, Cerneți ingredientele uscate în robotul de bucătărie și pulsați untul în amestec până când este amestecat și relativ neted. Lucrați apa cu degetele (sau în mixer). Întoarceți aluatul pe o suprafață plană și rotiți-l într-o bilă. Înfășurați-l în folie de plastic și apăsați-l în jos. Se da la frigider cel putin 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Făină De Grâu
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-o cratiță medie, aduceți laptele la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Bateți făina de semolă și gătiți, amestecând continuu cu o lingură de lemn, până când amestecul se îngroașă, 3 până la 5 minute. Dacă formează bulgări pe măsură ce se gătește, bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Grâu
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Transferați amestecul de lapte și făină într-un castron pentru a se răci ușor, aproximativ 10 minute. Se amestecă ricotta, oul, zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați bucățile de portocale și lămâie confiate și Cerneți un praf de scorțișoară pe suprafață. Se amestecă pentru a se amesteca. Gustați pentru condimente și dați-le la frigider până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
3 Bețișoare De Covrig
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
6
Scoateți aluatul din frigider și împărțiți-l în jumătate. Făinați o suprafață plană și rotiți 1 din jumătăți într-un dreptunghi de aproximativ 14 inci pe 24 inci. Capătul mai scurt al dreptunghiului ar trebui să fie aproape de tine. Aluatul ar trebui să se simtă foarte subțire. Cu cât este mai subțire, cu atât mai bine!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Periați întregul dreptunghi cu un strat de scurtare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
8
Presărați-l cu un praf uniform de zahăr de cofetărie. Rotiți-l ușor și uniform în sine ca o rolă de burete de jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Rulați cu atenție, având grijă să se rostogolească foarte strâns. Se da la frigider cel putin 2 ore. Folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia ruloul în bucăți groase de 1 până la 1 1/2 inch. Repetați același proces cu cealaltă jumătate a aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
10
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Puneți 1 rondele de aluat în mână și, cu cealaltă mână, apăsați degetul mare în mijlocul celeilalte mâini (și, prin urmare, în aluat) și începeți să întindeți aluatul. Nu vrei să împingi atât de mult încât să-ți faci o cavitate încă. Mai întâi, concentrați-vă pe a face aluatul rotund mai mare și mai plat. Când are aproximativ dimensiunea unei cochilii mari de scoici, începeți să neteziți și împingeți în jos în mijloc, astfel încât să formeze o cavitate foarte asemănătoare unei cochilii mari de scoici. Doriți să terminați cu un con cu o deschidere de aproximativ 3 inci și capătul mai mic, conic, de aproximativ 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
12
Periați puțină scurtare pe aluat și întoarceți-l pe dos, cuprinzând conul de aluat între lungimea degetului arătător și degetul mare. Îndepărtați cu grijă 2 linguri mari de umplutură în con. Conul trebuie să fie destul de umplut și să meargă la marginile deschiderii cu un strat subțire de umplutură. Închideți gura prin plierea cu grijă a deschiderii conului peste sine. La fel ca și cum ai avea 2 jumătăți de coajă de scoică și ai închide-o. Apăsați ușor marginile deschiderii, împreună. Aranjați pe o foaie de copt antiaderentă. Repetați cu tot aluatul, până când ambele foi de copt sunt umplute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
13
Periați fiecare cu spălarea ouălor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
14
Puneți tăvile în centrul cuptorului și coaceți până se rumenesc, 30 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
15
Scoateți din cuptor și lăsați-le să se odihnească câteva minute pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
16
După ce Sfogliatella s-a odihnit câteva minute, presărați-le cu un alt praf de zahăr de cofetari și puneți fiecare foaie de copt drept sub broiler. Nu pleca! Rămâneți acolo și urmăriți cum zahărul rumeneste încet partea de sus. Dacă stratul de zahăr a fost ușor și doriți să îl faceți puțin mai brun, repetați cu încă un praf de zahăr și încă un minut sub broiler. Lăsați-le să se odihnească câteva minute, apoi transferați-le într-un platou de servire, praf cu zahăr de cofetari și serviți.
Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Laurent-Perrier Brut. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Laurent-Perrier Brut
Laurent-Perrier brut L-P este purtătorul de steag pentru stilul casei Laurent-Perrier. Crocant, proaspăt și elegant, Brut L-P reflectă esența fundamentală a Șampanilor noștri.Culoarea este o nuanță aurie palidă, cu bule fine și persistente. Nasul este proaspăt și delicat, arătând o complexitate bună cu indicii de citrice și fructe albe. Stilul ușor al lui Brut L-P a condus la transformarea șampaniei în băutura ideală pentru aperitiv. Echilibrul său perfect, claritatea aromelor și finețea îl fac, de asemenea, însoțitorul ideal pentru pește, păsări de curte și carne albă.