Sfeclă și verdeață
Sfecla și verdele ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 4 și costă 49 de cenți pe porție. O porție conține 100 de calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți sfeclă, piper proaspăt măcinat, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 45%. Rețete similare includ Sfecla Cu Verdele Lor Cu Aioli, Salată De Sfeclă Și Verdeață, și Sfeclă balsamică și verdeață.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu.
Frecați sfecla cu 1 lingură de ulei de măsline și puneți-o pe foaia de copt pregătită.
Se introduce în cuptorul preîncălzit și se coace până când sfecla poate fi ușor străpunsă cu o furculiță, 20 până la 60 de minute, în funcție de dimensiune. Când ați terminat, lăsați să se răcească pe foaia de copt până când se răcește suficient pentru a se manipula, apoi îndepărtați și aruncați pielea și tăiați sfecla în pene sau felii.
Între timp, tăiați verdeața de sfeclă în panglici late de 1/4 inch.
Încălziți lingura rămasă de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa; gatiti si amestecati pana incepe sa se rumeneasca, aproximativ 10 minute. Odată ce ceapa a început să se caramelizeze, amestecați verdeața de sfeclă și gătiți până se ofilesc.
Adăugați feliile de sfeclă și continuați să gătiți până se încălzește. Se condimentează cu sare de mare și piper înainte de servire.