Sfeclă Verde
Nevoie de o garnitură fără gluten și fără lactate? Sfecla verde ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 67 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de ceapă, oțet de cidru, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1661 persoană s-au bucurat au încercat această rețetă. Vă este adus prin simple rețete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este spectaculos. Încercați Paste Golden Beet & Beet Greens cu Ricottan și brânză Feta, Gnocchi de sfeclă și Ricotta cu verdeață de sfeclă ofilită și balsamic îmbătrânit, și Frittata de sfeclă prăjită cu verdeață de sfeclă, șalotă și brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 Spălați verdele într-o chiuvetă umplută cu apă rece.
Scurgeți verdele și spălați a doua oară.
Scurgeți verdeața și tăiați orice tulpini grele.
Tăiați frunzele în bucăți de mușcătură. Pune deoparte.2 într-o tigaie mare sau o cratiță de 3 qt, gătiți slănina până se rumenesc ușor la foc mediu (sau încălziți 1 lingură de grăsime de slănină).
Adăugați ceapa, gătiți la foc mediu 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până când ceapa se înmoaie și începe să se rumenească. Se amestecă usturoiul.
Adăugați apă în tigaia fierbinte, amestecând pentru a slăbi orice particule din fundul tigaiei. Se amestecă zahărul și ardeiul roșu. Aduceți amestecul la fierbere. 3
Adăugați verdeața de sfeclă, aruncați ușor amestecul de ceapă, astfel încât verdeața să fie bine acoperită. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți timp de 5-15 minute până când verdeața este fragedă. Se amestecă oțetul. (Pentru varză sau varză verde continuați să gătiți încă 20 până la 25 de minute sau până la sensibilitatea dorită.)