Sfeclă Verde

Sfeclă Verde
Nevoie de o garnitură fără gluten și fără lactate? Sfecla verde ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 67 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de ceapă, oțet de cidru, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1661 persoană s-au bucurat au încercat această rețetă. Vă este adus prin simple rețete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este spectaculos. Încercați Paste Golden Beet & Beet Greens cu Ricottan și brânză Feta, Gnocchi de sfeclă și Ricotta cu verdeață de sfeclă ofilită și balsamic îmbătrânit, și Frittata de sfeclă prăjită cu verdeață de sfeclă, șalotă și brânză de capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
1 Spălați verdele într-o chiuvetă umplută cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
2
Scurgeți verdele și spălați a doua oară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
3
Scurgeți verdeața și tăiați orice tulpini grele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
4
Tăiați frunzele în bucăți de mușcătură. Pune deoparte.2 într-o tigaie mare sau o cratiță de 3 qt, gătiți slănina până se rumenesc ușor la foc mediu (sau încălziți 1 lingură de grăsime de slănină).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați ceapa, gătiți la foc mediu 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până când ceapa se înmoaie și începe să se rumenească. Se amestecă usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Adăugați apă în tigaia fierbinte, amestecând pentru a slăbi orice particule din fundul tigaiei. Se amestecă zahărul și ardeiul roșu. Aduceți amestecul la fierbere. 3
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați verdeața de sfeclă, aruncați ușor amestecul de ceapă, astfel încât verdeața să fie bine acoperită. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți timp de 5-15 minute până când verdeața este fragedă. Se amestecă oțetul. (Pentru varză sau varză verde continuați să gătiți încă 20 până la 25 de minute sau până la sensibilitatea dorită.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
Sfeclă VerdeSfeclă Verde
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
VerziiVerzii
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
KaleKale
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista