Sfeclă răcită cu smântână

Sfeclă răcită cu smântână
Sfecla răcită cu smântână ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 93 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți sfeclă, smântână, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Sfeclă prăjită cu smântână, Tagliatelle cu sfeclă mărunțită, smântână și pătrunjel, și Cărbune Arctic cu cremă de hrean, sfeclă dulce-acrișoară și verdeață de păpădie.

Instrucțiuni

1
Așezați sfecla și 1 lingură de sare într-o oală mare și adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi cu 2 inci. Aduceți la fierbere, reduceți căldura la foc mic și gătiți până când un cuțit de tocat poate fi introdus fără probleme într-o sfeclă, aproximativ 25 de minute, în funcție de dimensiune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scurgeți și clătiți sub apă curentă rece până când se răcește suficient pentru a fi manevrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Scoateți pielea. (Ar trebui să alunece ușor, un alt semn de coacere.)
4
Așezați sfecla într-un castron și dați-o la frigider timp de cel puțin 1 oră. Feliați-le pe jumătate pe lungime. Aranjați jumătățile pe 6 farfurii de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Stropiți cu uleiul și oțetul, apoi presărați cu sarea rămasă și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
6
Se servește cu o păpușă de smântână pe lateral și niște mărar tăiat.Sfat: căutați sfeclă într-o serie de culori pe piața fermierilor locali. Candy cane (în imagine) este un soi relativ comun cu dungi roșii și albe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista