Sfeclă prăjită și verdeață de sfeclă Sotată

Sfecla prăjită și verdele de sfeclă Sotată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 158 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,2 USD pe porție. 1548 de persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați sfecla cu usturoi, verdeață și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sfeclă prăjită și verdeață de sfeclă Sotată, Verdețuri De Sfeclă Sotate Cu Sfeclă Prăjită Și Filet De Porc, și Friptură de flanc la grătar cu verdeață de sfeclă Sotată și sfeclă cremoasă de hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade (175 grade C). Spălați bine sfecla, lăsând pielea și îndepărtați verdele. Clătiți verdele, îndepărtați orice tulpini mari și lăsați-le deoparte.
Așezați sfecla într-un vas mic de copt sau tigaie și aruncați cu 2 linguri de ulei de măsline. Dacă doriți să curățați sfecla, este mai ușor să faceți acest lucru odată ce au fost prăjite.
Acoperiți și coaceți timp de 45 până la 60 de minute sau până când un cuțit poate aluneca ușor prin cea mai mare sfeclă.
Când sfecla prăjită este aproape gata, încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu-mic.
Adăugați usturoiul și ceapa și gătiți un minut. Rupeți verdeața de sfeclă în bucăți de 2 până la 3 inci și adăugați-le în tigaie. Gatiti si amestecati pana cand verdeturile sunt ofilite si fragede. Condimentează cu sare și piper.
Serviți verdele așa cum este, iar sfecla prăjită feliată fie cu oțet de vin roșu, fie cu unt și sare și piper.