Sfeclă prăjită și salată de nectarină
Sfecla prăjită și salata de nectarină este o fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 1,95 USD pe porție. O porție conține 242 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Un amestec de verdeață de primăvară, brânză brie, suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Sfeclă Chioggia Prăjită Cu Sucuri De Nectarine Și Maghiran, Salată De Citrice Și Sfeclă Prăjită, și Salată prăjită de sfeclă și Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.
Îndepărtați verdeața din sfeclă, lăsând aproximativ 1/2 inch de tulpină. Nu tăiați sau tăiați rădăcina. Spălați bine sfecla. Înfășurați bine sfecla în strat dublu de folie și prăjiți pe foaia de prăjituri 1 până la 1 1/4 ore sau până se înmoaie. Când sfecla este suficient de rece pentru a fi manipulată, curățați-le, aruncând tulpinile și capetele rădăcinii, apoi tăiați-le în pene de 1/2 inch lățime.
Într-un castron mic, amestecați ingredientele de pansament cu sârmă.
Într-un castron mare, aruncați jumătate din pansament cu verdeață mixtă. Împărțiți uniform între 4 farfurii de salată. Aranjați sfecla, nectarinele, brânza și nucile peste fiecare salată.
Stropiți restul de pansament peste fiecare salată.