Sfeclă prăjită și Gratin Feta cu mentă proaspătă

Sfeclă prăjită și Gratin Feta cu mentă proaspătă
Gratinul de sfeclă prăjită și feta cu mentă proaspătă este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 207 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 74 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 20 de minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sfeclă cu diametru, frișcă grea, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sfeclă Prăjită Și Gratin Feta Cu Mentă Proaspătă, Salată de sfeclă cu Feta, portocală și mentă, și Tabbouleh de cuscus cu mentă proaspătă și Feta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați sfecla în micvas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
3
Adăugați suficientă apă pentru a ajungeadâncime de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
4
Se presară ușor cu sareși piper. Acoperiți bine cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Coacepână când sfecla este fragedă, aproximativ 50 de minute.Descoperiți cu atenție (aburul va fi eliberat)și se răcește. Cojiți sfecla; tăiați în grosime de 1/4 inchfelii. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte.Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
6
Preîncălziți cuptorul la 425 F. aduceți smântână, crenguțe de mentă și usturoi la fiert în mici greiratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CremăCremă
MentăMentă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Se ia de pe foc, se acoperă și se lasăadânciți 15 minute.
8
Între timp, unt ușor 1 1/2-quartgratin vas sau alt vas de copt superficial.Aranjați sfecla feliată în straturi uniforme în vas, stropind ușor fiecare strat cu sare.Se strecoară amestecul de cremă peste sfeclăfel de mâncare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
SfeclăSfeclă
CremăCremă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
9
Presărați feta peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză FetaBrânză Feta
10
Coaceți până când crema se umflă la margini și feta se rumeneste în pete, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Brânză FetaBrânză Feta
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Presărați piperși menta tocată peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MentăMentă
12
Lăsați să stea 5 minuteînainte de servire.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista