Sfeclă prăjită și Gratin Feta cu mentă proaspătă
Gratinul de sfeclă prăjită și feta cu mentă proaspătă este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 207 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 74 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 20 de minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sfeclă cu diametru, frișcă grea, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sfeclă Prăjită Și Gratin Feta Cu Mentă Proaspătă, Salată de sfeclă cu Feta, portocală și mentă, și Tabbouleh de cuscus cu mentă proaspătă și Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Așezați sfecla în micvas de copt.
Adăugați suficientă apă pentru a ajungeadâncime de 1/4 inch.
Se presară ușor cu sareși piper. Acoperiți bine cu folie.
Coacepână când sfecla este fragedă, aproximativ 50 de minute.Descoperiți cu atenție (aburul va fi eliberat)și se răcește. Cojiți sfecla; tăiați în grosime de 1/4 inchfelii. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte.Acoperiți și răciți.
Preîncălziți cuptorul la 425 F. aduceți smântână, crenguțe de mentă și usturoi la fiert în mici greiratiță.
Se ia de pe foc, se acoperă și se lasăadânciți 15 minute.
Între timp, unt ușor 1 1/2-quartgratin vas sau alt vas de copt superficial.Aranjați sfecla feliată în straturi uniforme în vas, stropind ușor fiecare strat cu sare.Se strecoară amestecul de cremă peste sfeclăfel de mâncare.
Coaceți până când crema se umflă la margini și feta se rumeneste în pete, aproximativ 20 de minute.
Presărați piperși menta tocată peste.
Lăsați să stea 5 minuteînainte de servire.