Sfeclă prăjită și ceapă
Sfecla prăjită și ceapa necesită aproximativ 25 de ore de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 46 de cenți pe porție. O porție conține 35 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Funcționează bine ca garnitură. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Salată de fasole verde și Radicchio cu sfeclă prăjită și ceapă roșie balsamică, Sfecla Cu Ceapa, și Sfecla cu ceapa.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 475 F.
Blanch ceapa într-o oală mare de apă clocotită 1 minut, apoi se scurge. Tăiați și coajați.
Înfășurați bine ceapa și sfecla în straturi duble de folie pentru a face 5 pachete (2 de ceapă și 3 de sfeclă) și prăjiți până se înmoaie, 30 până la 40 de minute pentru ceapă și aproximativ 1 oră pentru sfeclă.
Când sfecla și ceapa sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, aruncați folia. Alunecați piei și tulpini din sfeclă și tăiați-le în pene.
* Sfecla și ceapa pot fi prăjite cu 1 zi înainte. Se răcește, apoi se răcește separat în pungi de plastic sigilate. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.