Sfeclă Prăjită Pentru Bebeluși Cu Balsamic, Portocaliu Și Mentă

Sfeclă Prăjită Pentru Bebeluși Cu Balsamic, Portocaliu Și Mentă
Sfeclă prăjită pentru copii cu Balsamic, portocale și mentă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 75 de porții cu 18 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână mentă, ulei de măsline, oțet balsamic și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Sfeclă prăjită și salată de portocale de sânge cu brânză albastră, Morcovi prăjiți, cu glazură de Chile, mentă și portocală, și Morcovi Prăjiți, Cu Glazură De Chile, Mentă Și Portocală pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 204°.spălați bine sfecla și uscați-o cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Caramele și Tootsie Roll MidgeesCaramele și Tootsie Roll Midgees
Sos Ponzu PreparatSos Ponzu Preparat
2
Așezați într-o tigaie, adăugați uleiul de măsline, condimentați cu sare și piper și aruncați sfecla pentru a acoperi. Acoperiți tigaia cu folie de aluminiu și coaceți până când sfecla este fragedă când este străpunsă cu o furculiță, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De LacFile De Păstrăv De Lac
1 Ceapă Roșie Medie, Tăiată în Felii Subțiri De Hârtie1 Ceapă Roșie Medie, Tăiată în Felii Subțiri De Hârtie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Pepita, Prăjite2 Linguri De Pepita, Prăjite
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Sos Ponzu PreparatSos Ponzu Preparat
3
Transferați tigaia într-o grătar și lăsați sfecla să se răcească la temperatura camerei. Alunecați pielea și sfărâmați sfecla pe lungime.Între timp, într-o cratiță mică la foc mediu, combinați oțetul și zahărul brun și aduceți la foc mic, amestecând pentru a dizolva zahărul. Gatiti pana cand sosul este usor ingrosat, 5 pana la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Nectarine Proaspete Decojite Felii Subtiri2 Cani De Nectarine Proaspete Decojite Felii Subtiri
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Arahide Măcinate FinArahide Măcinate Fin
Dovleac Butternut Fiert Piure Cald (110° Până La 115°)Dovleac Butternut Fiert Piure Cald (110° Până La 115°)
Echipamente pe care le vei folosi
Fruct Tartinabil Mur Fără SemințeFruct Tartinabil Mur Fără Semințe
Cheesecake Congelat în Stil New York, DezghețatCheesecake Congelat în Stil New York, Dezghețat
Nuci Pecan PLANTERS® Tocate FinNuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
4
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.Chiar înainte de servire, într-un castron mare, combinați sfecla, sosul balsamic, jumătate din mentă, sare și piper și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De LacFile De Păstrăv De Lac
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Arahide Măcinate FinArahide Măcinate Fin
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
5
Transferați pe un platou de servire. Folosind un zester de citrice, zestați fâșii de portocală direct peste sfeclă, astfel încât acestea să absoarbă uleiul aromat din coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1/2 Cană Ceapă Tăiată Mărunt (aproximativ 1/2 Ceapă Mică)1/2 Cană Ceapă Tăiată Mărunt (aproximativ 1/2 Ceapă Mică)
Echipamente pe care le vei folosi
ZesterZester
6
Se ornează cu menta rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
7
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții75
Scor De Sănătate1
Revista