Sfeclă Prăjită Pentru Bebeluși Cu Balsamic, Portocaliu Și Mentă
Sfeclă prăjită pentru copii cu Balsamic, portocale și mentă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 75 de porții cu 18 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână mentă, ulei de măsline, oțet balsamic și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Sfeclă prăjită și salată de portocale de sânge cu brânză albastră, Morcovi prăjiți, cu glazură de Chile, mentă și portocală, și Morcovi Prăjiți, Cu Glazură De Chile, Mentă Și Portocală pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 204°.spălați bine sfecla și uscați-o cu prosoape de hârtie.
Așezați într-o tigaie, adăugați uleiul de măsline, condimentați cu sare și piper și aruncați sfecla pentru a acoperi. Acoperiți tigaia cu folie de aluminiu și coaceți până când sfecla este fragedă când este străpunsă cu o furculiță, aproximativ 1 oră.
Transferați tigaia într-o grătar și lăsați sfecla să se răcească la temperatura camerei. Alunecați pielea și sfărâmați sfecla pe lungime.Între timp, într-o cratiță mică la foc mediu, combinați oțetul și zahărul brun și aduceți la foc mic, amestecând pentru a dizolva zahărul. Gatiti pana cand sosul este usor ingrosat, 5 pana la 7 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.Chiar înainte de servire, într-un castron mare, combinați sfecla, sosul balsamic, jumătate din mentă, sare și piper și aruncați pentru a combina.
Transferați pe un platou de servire. Folosind un zester de citrice, zestați fâșii de portocală direct peste sfeclă, astfel încât acestea să absoarbă uleiul aromat din coajă.
Se ornează cu menta rămasă.