Sfeclă prăjită cu fistic, Ierburi și portocale

Sfeclă prăjită cu fistic, Ierburi și portocale
Sfecla prăjită cu fistic, Ierburi și portocale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 20. Pentru 59 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 are 67 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, sfecla, bățul de scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Morcovi prăjiți și sfeclă cu iaurt Tahini și fistic, Inimi De Romaine Cu Sfeclă, Fistic Și Usturoi Prăjit Vi, și Verdeață de vară și ierburi cu sfeclă prăjită și alune.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Aranjați sfecla într-o tigaie și adăugați scorțișoara, frunzele de dafin și apa. Acoperiți bine cu folie și coaceți timp de 1 oră, până când sfecla este fragedă; transferați pe o foaie mare de copt cu margini și lăsați să se răcească; aruncați lichidul și condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Între timp, într-un castron, amestecați șalotul, oțetul și un vârf mare de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Lăsați să stea 10 minute. Se amestecă coaja de portocală, tarhonul, pătrunjelul, arpagicul și uleiul; condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Cojiți și tăiați sfecla și feliați-le cu grosimea de 1/4 inch. Aranjați feliile de sfeclă în rânduri suprapuse pe un platou. Amestecați pansamentul cu ierburi și lingurați-l peste sfeclă. Împrăștiați fisticul și frunzele de țelină deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții20
Scor De Sănătate9
Revista