Sfeclă Prăjită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sfecla prăjită. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 139 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. 134 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați sfeclă, sare kosher, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Sfeclă Prăjită, Sfeclă Prăjită, și Sfeclă Prăjită.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.
Îndepărtați blaturile și rădăcinile sfeclei și curățați-le pe fiecare cu un cojitor de legume.
Tăiați sfecla în bucăți de 1 1/2 inch. (Sfecla mică poate fi înjumătățită, cea medie tăiată în sferturi și sfecla mare tăiată în optimi.)
Așezați sfecla tăiată pe o foaie de copt și aruncați cu uleiul de măsline, frunzele de cimbru, sarea și piperul. Prăjiți timp de 35 până la 40 de minute, rotind o dată sau de două ori cu o spatulă, până când sfecla este fragedă.
Scoateți din cuptor și aruncați imediat cu oțetul și sucul de portocale.
Se presară sare și piper și se servește cald.