Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Sfecla prăjită ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție conține 388 calorii, 7g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Un amestec de sare, toppinguri: alune, oțet de cidru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sfeclă Prăjită, Verdeață pentru copii cu sfeclă prăjită și cartofi, și Sfeclă prăjită cu rucola și Crottin de Chavignol pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Îndepărtați vârfurile și capetele sfeclei; spălați sfecla și puneți - o într-un vas de copt de 11 x 7 inci. Punct cu unt. Se amestecă împreună bulion și următoarele 6 ingrediente; se toarnă peste sfecla. Acoperiți bine cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Sfeclă
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tava De Copt
3
Coaceți 1 oră și 15 minute sau până se înmoaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Îndepărtați sfecla, rezervând 1/4 cană de sucuri de tigaie. Sfecla rece 15 minute; coaja și sfert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Gatiti sfecla in ulei incins intr-o tigaie mare la foc mediu, amestecand des, 3-4 minute sau pana se rumeneste usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Se toarnă sucuri de tigaie rezervate peste sfeclă; creșteți căldura la mediu-mare. Gatiti 2 pana la 3 minute sau pana cand lichidul se reduce la aproximativ 1 lingura.