Sfeclă Murată Scandinavă
Sfecla murată Scandinavă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan servește 6 și costă 31 de cenți pe porție. O porție conține 114 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sfeclă, sare și piper, oțet și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 12 ore și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce nu este atât de minunat. Sfeclă Murată De Ghimbir Cu Anason Stelat {+Sfeclă Murată Kimchi}, Mușcături De Hering Murat Scandinav, și Sfeclă Murată sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Combinați oțetul, apa, zahărul, sarea și piperul într-o cratiță; aduceți la fierbere și gătiți până se dizolvă zahărul.
Aranjați sfecla într-un vas de sticlă sau ceramică; se toarnă amestecul de oțet fierbinte peste sfeclă. Acoperiți și dați la frigider timp de 12 ore.